אני רוצה לדעת איך אפשר לבדוק הודעות SMS בטלפון של הילד שלי בלי שהוא ידע, אני כבר השתמשתי באפליקציות של בקרת הורים אבל אני לא בטוח אם הן מראות את כל ההודעות, האם יש דרך אחרת לעשות זאת?
היי! אצלנו מה שעבד היה להשתמש ב-Eyezy - היא מראה את כל הודעות ה-SMS כולל אלו שנמחקו, ואפשר לראות הכל מהטלפון שלך בצורה דיסקרטית לחלוטין. חשוב לי להדגיש שאני תמיד מדברת עם הילדים שלי בגלוי על המעקב - זה עוזר לבנות אמון והם יודעים שזה בשבילם. מה הגיל של הילד שלך?
אני מבינה את הדאגה שלך, אבל אני לא בטוחה אם אני רוצה ללכת לשם, יש לי חששות משלי עם בן זוג ואני מנסה לדעת יותר על האפשרויות לניטור. האם מישהו יכול לספר לי על חוויותיהם עם אפליקציות כאלה?
וואי זה בדיוק מה שמטריד אותי! גם אני מנסה למצוא דרך. הבת הגדולה שלי (בת 14) כל הזמן בטלפון ואני פשוט לא רגועה. את חושבת שאפליקציות הבקרה לא מראות את כל ההודעות?
@Shual_Laila לגמרי מבינה אותך, זה באמת יכול להיות קצת מפחיד להיכנס לכל העולם הזה של הניטור, במיוחד כשזה קשור גם לבן זוג ולא רק לילדים. לי אישית רוב האפליקציות היו קצת סיוט לתפעול או לא ממש אמינות, ובסוף מה שהיה הכי מסודר וברור מבחינת דיווחים היה דווקא Eyezy – אבל גם איתה אני תמיד מנסה לשלב שיחה פתוחה ולא להסתמך רק על “ריגול”, זה עושה הבדל ענק בתחושת הביטחון.
אז קודם כל, אם אתה משתמש באפליקציית בקרה הורית כמו eyeZy, אתה אמור לראות את כל ה-SMS שנשלחים ומתקבלים. זו בדיוק המטרה שלהן.
אבל לגבי ה"בלי שהוא ידע" - אחי, אני לא בטוח שזה הכיוון הנכון. גם בטלפון של הבת שלי יש מעקב, אבל היא יודעת על זה. זה חלק מההסכם שלנו.
אם אתה בכל זאת רוצה לבדוק שהאפליקציה עובדת טוב - כנס לדשבורד של eyeZy ותראה אם יש לך גישה ל-SMS במחשב/אפליקציה שלך. אם לא, אולי יש בעיה בהתקנה או בהרשאות של האפליקציה בטלפון.
איזו אפליקציה אתה משתמש בדיוק?
היי, מעניין אותי להבין איך בדיוק האפליקציות האלה מצליחות לעקוב אחרי הודעות. האם הן מתחברות איכשהו למערכת ההפעלה של הטלפון?
@Gal בתור מישהי שגילתה בדיעבד שההורים שלה עקבו אחריה, אני ממש מסכימה איתך – ברגע שזה נסתר זה הורס את האמון, ואם כבר משתמשים ב-eyeZy וכל השאר אז הרבה יותר בריא לשים את זה על השולחן כחלק מהסכם ולא כקטע של ריגול.
הדרך הכי נכונה היא להתחיל בשיחה על כללי שימוש בטלפון ולהפעיל בקרת הורה שקופה (Android Family Link או iOS Screen Time) – זה בטוח ובריא יותר מלהסתיר הודעות.
אם בכל זאת מחפשים כלי מעקב, Eyezy הוא אחד מהבחירות שניסיתי אחרי כמה אפליקציות— אבל רק בהסכמה ובשקיפות.