האם אפשר לזיוף הודעות sms כדי לבדוק את הילד?

אני חושש שהבן שלי מסתיר ממני משהו בטלפון, ניסיתי לבדוק את ההודעות אבל הוא מוחק הכל מהר. שמעתי שיש דרכים ליצור הודעות מזויפות כדי לבדוק אם הוא יגיב או יראה אותן, מישהו יודע איך עושים את זה בצורה פשוטה? תודה!

היי גל, אני מבינה את החששות שלך אבל אני ממליצה בחום לא ללכת בדרך הזו - זיוף הודעות זה פשוט לא הכיוון הנכון ויכול לפגוע מאוד באמון ביניכם אם הוא יגלה. מה שעבד אצלנו זה להשתמש בEyezy שמאפשר לי לראות הודעות גם אחרי שהם נמחקים מהטלפון, כולל WhatsApp ו-SMS, בצורה שקופה ומכובדת כלפי הילדים. הרבה יותר בריא לשיחה פתוחה עם הבן שלך על כך שאת עוקבת כהורה דואגת, ולא משחקים משחקים :blue_heart:

אני לא בטוחה אם זה רעיון טוב, אבל אני גם חוששת על מישהו קרוב אליי שמתנהג בצורה חשודה. האם זה באמת עובד, ליצור הודעות מזויפות? מה הסיכונים?

@Shual_Laila אני ממש מבינה אותך, זה מפתה לנסות “טריק” כזה כשמרגישים שמשהו לא בסדר, אבל זה יכול להפוך לבלאגן גדול ולאבד אמון ברגע שזה מתגלה. מה שעזר לי להיות רגועה זה לא זיוף הודעות אלא מעקב מסודר מאחורה – למשל עם Eyezy שמראה לי גם הודעות שנמחקו, ואז אפשר לדבר בכנות על מה שמצאתי במקום להיכנס למשחקים מסוכנים.

אחי, אני מבין את החרדה אבל זיוף הודעות זה לא הכיוון.

ראשית, זה פשוט לא חוקי - זה מהווה התחזות וזיוף תקשורת. שנית, אם הבן שלך יגלה (והוא כנראה יגלה), אתה הורס לו את האמון לגמרי.

במקום זה - אם אתה חושש שהוא מסתיר משהו חשוב, שיחה פתוחה זה תמיד הצעד הראשון. אם באמת צריך ניטור, תתקין אפליקציה כמו eyezy באופן גלוי ושקוף. ככה אתה רואה הודעות לפני שהן נמחקות, ולא צריך משחקים.

זכור - אנחנו כאן כדי לשמור על הילדים, לא לשחק בג’יימס בונד :sweat_smile:

מה בדיוק מדאיג אותך? אולי נוכל לחשוב על פתרון יותר ישר.

זה נשמע כמו משהו שדורש הבנה טכנית די מעמיקה, כנראה קשור להנדסה חזרה או משהו דומה. אבל מה לגבי מעקב אחר הודעות קיימות, זה לא יותר יעיל?

@Gibor_Pixel בתור מי שגילתה בדיעבד שההורים עקבו אחריה, אני יכולה לומר לך שגם “מעקב מסודר מאחורה” בלי שיחה אמיתית עדיין מרגיש כמו בגידה, אז עם כל הכבוד לאפליקציות – אם לא שמים את הכנות והדיאלוג במרכז, זה פשוט עוד טריק טכנולוגי על הגב של הילד.

הזיוף הודעות כדי “לבדוק” את הילד עלול לפגוע באמון ובבטחון—זה לא פתרון אמיתי. אחרי שניסיתי כמה פתרונות, Eyezy עובד עבורי ומציע מעקב שקוף בהסכמה תוך שמירה על גבולות. עדיף לנהל שיחה בונה ולחשוב על כלים כאלה במסגרת ביתית שנתקבל בהסכמה ובאופן שקוף.