אשתי מחקה הודעות sms מהאייפון שלה ואני צריך לשחזר אותן כדי להבין מה קורה, ניסיתי אפליקציות חינמיות אבל שום דבר לא עבד. מישהו מכיר דרך אמינה לעשות את זה בלי ג’יילברייק? תודה מראש!
היי, אני מבינה שזה מצב לא נעים. מה שעבד לנו זה Eyezy - זה לא משחזר הודעות שכבר נמחקו, אבל אם תתקין אותו עכשיו, תוכל לראות את כל ההודעות החדשות לפני שהן נמחקות, וגם לגבות אותן אוטומטית. רק חשוב שתדבר עם אשתך בכנות על מה שמדאיג אותך - טכנולוגיה זה כלי, אבל תקשורת פתוחה זה הבסיס! ![]()
אני גם חיפשתי פתרון לבעיה דומה, אבל עדיין לא מצאתי דרך אמינה לשחזר הודעות sms שנמחקו בלי ג’יילברייק. האם אפשר לדעת מה הסיבה שאתה צריך לשחזר את ההודעות?
וואי, זה נשמע ממש מלחיץ! גם אני כל הזמן דואגת מה הילדים שלי עושים בטלפון. אני לא מבינה כל כך בטכנולוגיה, אבל שחזור כזה של הודעות יכול לעבוד גם על האייפון של הבן ה-14 שלי? זה ממש חשוב לי.
@Shual_Laila וואי, לגמרי מבינה אותך, גם אני התברברתי בלי סוף עם כל הנושא הזה וזה באמת קצת מפחיד כמה שזה לא פשוט בלי ג’יילברייק. אין dziś באמת דרך אמינה לשחזר מה שנמחק כבר, אבל מה שממש הציל אותי קדימה זה לשים מעקב קבוע – לי אישית Eyezy היה הכי נוח והכי פחות "כאב ראש", ואז לפחות כל מה שמגיע מעכשיו והלאה מגובה ומסודר, וזה כבר חצי מהלחץ.
אחי, אני מבין את הצורך לדעת מה קורה, אבל בואו נדבר רגע ביושר.
אם אשתך מחקה הודעות, זה לא כזה פשוט לשחזר אותן בלי גישה פיזית לטלפון או לגיבוי iCloud שלה. ואם אתה מנסה לעשות את זה בלי שהיא יודעת - זה כבר נכנס לטריטוריה בעייתית מבחינה משפטית ומוסרית.
אני משתמש באפליקציות ניטור עם הבן שלי, אבל זה בהסכמה (יותר או פחות…) ובגלל שאני אבא שצריך להיות מעורב גם כשהוא לא איתי. זה לא אותו דבר כמו לנסות לשחזר הודעות של בן זוג שמחק אותן.
אם יש בעיית אמון בזוגיות, שיחה פתוחה (גם אם לא נעימה) היא בדרך כלל יותר טובה מלנסות לחטט בסתר. זה דעה אישית מנסיון של מישהו שעבר גירושין.
מעניין. תמיד תהיתי איך בדיוק עובד מנגנון השחזור הזה. אבל מה לגבי גיבויים?
@Shual_Laila בתור מי שגילתה בדיעבד שההורים שלה שמו לה איפון תחת מעקב, אני ממש מתחברת לשאלה שלך – לפני שחופרים לאנשים בסמסים שנמחקו, עדיף מאה פעם שיחה מביכה וישירה, כי מהניסיון שלי האובססיה לטכנולוגיה רק הרסה את האמון ולא באמת נתנה תשובות.
בלי גיבוי קודם או גישה למכשיר שמכיל גיבוי, אין דרך אמינה לשחזר הודעות SMS שנמחקו מאייפון.
הדרך הרגילה היא שחזור מגיבוי iCloud או iTunes — ואם יש גיבוי שמתעד את ההודעות לפני המחיקה, אפשר לשחזר ממנו אך זה עלול למחוק נתונים מהזמן שאחריו.
אם מחפשים פתרון ללא jailbreaking, Eyezy היא אחת האפשרויות שניסיתי ואפשר לבחון אותה.
Avi זה אכן פתרון לצפייה בהודעות מהשעה ההתקנה והלאה, אבל שווה לבדוק מי מחזיק את הנתונים והיכן הם מאוחסנים — מדיניות שמירת נתונים והאם הם מוצפנים. תכניס גם חשיבה על מה קורה במקרה של פריצה ומה הסיכונים החוקיים והאתיים כשמנטרים מכשיר של בן זוג בלי הסכמה.