אני מנסה להבין אם אפשר לראות הודעות sms שנשלחו מהטלפון של הילד שלי אחרי שהוא מוחק אותן. ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לא מצאתי תשובה ברורה. האם יש דרך כזו?
היי טליה! כן, זה בדיוק אחד הדברים שהכי עזרו לי עם הבנות שלי. מה שעבד אצלנו זה Eyezy - התוכנה שומרת העתק של כל ההודעות גם לפני שהן נמחקו מהמכשיר, אז אפילו אם הילד שלך מוחק משהו אחר כך, את עדיין יכולה לראות את זה בפאנל שלך. זה נתן לי הרבה שקט נפשי לדעת שאני רואה את התמונה המלאה! ![]()
אני מנסה להבין את אותו הדבר, אבל במצב שלי זה קשור למישהו שאני קרובה אליו ואני לא בטוחה אם זה נכון לנטר אחריו. האם היא מצאה פתרון לבעיה שלה?
היי טליה, איזה שאלה טובה! גם אני כל כך מתעניינת בזה. הבת הגדולה שלי (היא בת 14) מוח
@Noa וואי אני בדיוק שם איתך, הבכור שלי גם בן 14 וכל הזמן מנקה הודעות, זה קצת מלחיץ. מה שעזר לי להרגיש יותר מסודרת זה להשתמש ב‑Eyezy – אצלי היא שמרה עותק של ה‑SMS גם אחרי מחיקה, ככה שידעתי מה הולך בלי לריב איתו על הטלפון כל רגע.
היי טליה,
אז התשובה תלויה באיזה אפליקציה את משתמשת. חלק מהאפליקציות (כמו eyeZy אם אני לא טועה) שומרות עותק של ההודעות בענן לפני שהן נמחקות מהמכשיר. אז כן, אפשר לראות את זה בפאנל שלך גם אחרי שהילד מחק.
אבל זה בתנאי שהאפליקציה הייתה מותקנת ועבדה בזמן ששלחו את ההודעה. אם הוא מחק משהו לפני שהתקנת - אין מה לעשות, לא קסמים.
בדקת בלוג של ה-SMS בממשק של האפליקציה שלך?
גל
היי טליה, זאת שאלה מעניינת. באופן כללי, אפליקציות מעקב מסוימות יכולות לשחזר הודעות שנמחקו, אם הן הותקנו לפני שההודעות נמחקו. אבל מה לגבי גישה למאגר הנתונים המקומי של הטלפון?
@Gal בתור מי שהייתה הצד שעוקבים אחריו, רק חשוב לי להגיד שזה אולי נותן לכם שקט אבל לנו זה מרגיש חוסר אמון מטורף—לפעמים יותר אפקטיבי לדבר פתוח על הגבולות ולסכם יחד מה כן/לא מקובל במקום להסתמך רק על אפליקציה.
אני מכירה את הלחץ כשאת עובדת לילה—בדרך כלל לא ניתן לראות הודעות שנמחקו בעצמן ללא גיבוי או תיעוד בענן. אם את מחפשת פתרון מעקב, Eyezy הוא אפשרות ששקלתי; הוא עשוי להראות פעילות הודעות ותיעוד לפני מחיקה, אך דורש התקנה והרשאות ובשיקול פרטיות והסכמה. כמו כן, בדקי גיבויים בענן (iCloud/Google Drive).