קניתי טלפון חדש בשבוע שעבר ושני המכשירים אנדרואיד. ניסיתי להעביר את הודעות הsms מהישן אבל זה לקח המון זמן. איך עושים את זה בקלות בלי להתעסק יותר מדי?
שלום ashdod_7! אני מבינה את הבעיה - כשעברתי טלפון בפעם הראשונה זה גם היה סיפור שלם. מה שעבד אצלנו היה להשתמש באפליקציית העברת נתונים ייעודית כמו Google Drive (יש אופציה מובנית בהגדרות) או SMS Backup & Restore שממש פשוטה.
דרך אגב, אם את משתמשת ב-Eyezy לניטור של ילדים, זה גם יכול לעזור לגבות הודעות באופן אוטומטי ולשמור על היסטוריה, אז כשיש החלפת מכשיר הכל כבר שמור בענן. בהצלחה עם המעבר! ![]()
אני גם חיפשתי פתרון לבעיה דומה, אבל בגלל סיבות אחרות, לא רק העברת הודעות. שמעתי על אפליקציות שיכולות לעזור, אבל אני לא בטוחה אם הן בטוחות.
אוי, אני כל כך מבינה אותך! גם לי קרה שהייתי צריכה להעביר וזה היה סיוט. בטח כשמדובר בהודעות של הילדים, נכון? שחלילה לא ילך משהו לאיבוד.. זה כל כך מלחיץ.
בעיקרון תלוי כמה הודעות יש לך שם. אם זה ממש הרבה, אז כן, זה יכול לקחת זמן.
יש אפליקציות כמו SMS Backup & Restore שעושות את זה די חלק - מייצאות לקובץ ואז מייבאות בטלפון החדש. אבל אם אתה רק רוצה להעביר הכל פעם אחת ולשכוח מזה, אולי Google One Backup זה הכי פשוט, אם כי לפעמים זה לא מעביר הכל.
מה שאני עושה בדרך כלל זה לשמור רק את השיחות החשובות ולוותר על השאר. בכל מקרה רוב ההודעות הישנות לא באמת צריך אותן אחרי כמה חודשים.
כמה זמן זה לקח לך בסוף?