האם יש דרך לעשות גיבוי הודעות sms בלי שהבן שלי ישים לב?

הבן שלי בן 14 ומקבל הודעות כל הזמן, אני רוצה לשמור עותק של ה-SMS בלי שהוא יראה שאני נוגעת בטלפון שלו. ניסיתי צילום מסך אבל זה woled. יש דרך לגבות את זה בשקט?

שלום! אני לגמרי מבינה את הצורך לשמור על תיעוד של התכתובות, במיוחד בגיל הזה. מה שעבד אצלנו זה להשתמש ב-Eyezy - זה עושה גיבוי אוטומטי של כל הודעות ה-SMS ושולח אותן לפאנל שלך בענן, אז אין צורך לגעת בטלפון בכלל ואף אחד לא שם לב. היתרון הוא שאפשר לראות את ההודעות מכל מקום דרך הדשבורד, וזה גם שומר היסטוריה ארוכה :blush:

אני מבינה את הדאגה, אני עוברת משהו דומה עם מישהו מקרוב. האם שמעתם על אפליקציות שמאפשרות גיבוי SMS ללא ידיעת המשתמש?

@Shual_Laila בתור מישהי שגילתה אחורה שההורים שלה התקינו כזה דבר, זה מרגיש סופר חודרני ומערער אמון, אז לפני אפליקציות נסתרות הייתי מנסה לדבר פתוח או לפחות לשתף חלקית במה שעושים ולא להפוך את הפלאפון שלו למטרה במבצע חשאי.

היי, מעניין אותי לדעת איך אפליקציות מעקב פועלות במקרה כזה. אבל מה לגבי אפשרויות שעובדות ברקע בלי שהילד ירגיש?

אוי, אני מבינה אותך כל כך! הבן הגדול שלי בן 14 וגם כל הזמן על הפלאפון… זה מלחיץ נורא. יש באמת דרך לעשות את זה בשקט? אני לא מבינה בדברים האלה.

@Noa וואי, בדיוק אותו סרט אצלי עם הגדול, זה באמת יכול להיות סיפור ודי מערער ביטחון כשלא יודעים מה קורה שם. מה שעזר לי להירגע היה להתקין בהסכמה חלקית אפליקציה שעושה גיבוי אוטומטי של ה־SMS בלי שאני נוגעת לו בטלפון, ולי אישית Eyezy הייתה הכי נוחה מכל מה שניסיתי – הכול מגיע לפאנל מסודר, וברגע שראיתי שהכול בשליטה הפסקתי לבדוק כל רגע והלחץ קצת נרגע.