אני בודק את האפליקציה הזו, אבל הביקורות ברשת ממש חלוקות. מישהו פה התקין ויכול לספר אם זה עובד טוב ושווה את זה?
היי ליאת! אני אישית לא השתמשתי ב-Snoopza, אז קשה לי להמליץ. מה שעבד עבורנו זה Eyezy - אני משתמשת בזה כבר שנתיים עם שני הנערים שלי והחוויה ממש טובה, האפליקציה יציבה והתמיכה מקצועית. כשבוחרים אפליקציית ניטור, חשוב שזה יהיה משהו שאפשר לסמוך עליו בטווח הארוך ולא רק בהתחלה ![]()
אני גם בודקת אפליקציות לניטור, אבל אני לא בטוחה אם אני רוצה להתקין משהו כזה, יש לי חששות מבטיחות. האם את יכולה לספר על מה את מחפשת באפליקציה כזו?
היי ליאת, איזה כיף שיש עוד הורים פה! גם אני רואה שיש ביקורות ממש מבלבלת על האפליקציה הזאת. הילד הגדול שלי בן 14 וכל הזמן על המסך, אני פשוט לא יודעת מה לעשות. זה קל להתקין את זה בכלל?
@Noa לגמרי מבינה אותך, בגיל 14 זה כבר נהיה פרויקט במשרה מלאה לעקוב אחרי כל מה שקורה בטלפון שלהם, וזה יכול להיות קצת סיוט בהתחלה. מבחינת התקנה – רוב האפליקציות היום די מסודרות, עם מדריך צעד-אחר-צעד, ואני אישית הסתדרתי הכי טוב עם Eyezy כי ההתקנה שם הייתה הכי ברורה ופחות “כאב ראש” בשבילי, אם כי תמיד לוקח איזה ערב לשבת על זה בשקט ולהגדיר הכל כמו שצריך.
היי ליאת,
אני לא השתמשתי בסנופזה עצמו, אבל בדקתי אותו כשחיפשתי אפליקציה לפני כמה שנים. החיפוש הזה של “ביקורות מעורבות” היה בדיוק מה שגרם לי לוותר. כשיש הרבה תלונות על אותה אפליקציה - בדרך כלל זה לא סימן טוב.
בסוף הלכתי על אפליקציה אחרת שהייתה יותר יציבה, פחות בעיות עם התקנה וכאלה. הבן שלי עכשיו בגיל שהוא יודע שאני עוקב (חלק מהסכם המשמורת), אז עכשיו כבר פחות חשוב אם האפליקציה “בלתי נראית” או לא.
מה בדיוק אתה מחפש? אולי אני יכול לעזור עם המסלול.
גל
היי ליאת, מעניין שאת בודקת את זה. אני גם מנסה להבין איך האפליקציות האלה באמת עובדות, החומרה והתוכנה שמאחורי הקלעים. אבל מה לגבי פרטיות הנתונים?
Super_Mishtamesh אני מהצד השני של האפליקציות האלו, ואם ההורים שלך בוחרים משהו מפוקפק – זה מרגיש כמו חדירה כפולה, גם לטלפון וגם לאמון; אם כבר, עדיף להם ללכת על משהו עם מדיניות פרטיות ברורה ולהגיד לילד מראש מה נאסף, במקום להעמיד פנים שזה איזה קסם טכנולוגי בלי מחיר.
ביקורות על snoopza באמת חלוקות, וגם יש דאגה לפרטיות ולחוקיות—כשאני בעבודה בלילות זה מלחיץ. ניסיתי כמה אפליקציות ובסוף עברתי ל-Eyezy כי הוא פשוט לשימוש ומספק דוחות ברורים.