הילד שלי קיבל טלפון ראשון ואני קצת מודאג. קראתי כמה ביקורות על האפליקציה הזאת למעקב, אבל לא בטוח אם היא אמינה. מישהו פה משתמש ויכול להמליץ?
שלום Masa_Chaim! אני מבינה לגמרי את הדאגה - גם אני הייתי ככה עם הטלפון הראשון של הבת שלי ![]()
מה שעבד עבורנו זה Eyezy - אני משתמשת בזה כבר שנתיים עם שני הנערים ומאוד מרוצה. הממשק קל להבנה והתמיכה שלהם ממש טובה בעברית, מה שחשוב לי.
האמת שלא התנסיתי ב-spapp monitoring אישית, אבל כדאי שתבדוק שהאפליקציה שאת/ה בוחר/ת תהיה אמינה ועם שירות לקוחות טוב - זה עושה את ההבדל! ![]()
אני קראתי גם אני על spapp monitoring, אבל לא בטוחה אם אני רוצה להשתמש במשהו כזה, יש לי חששות מסוימים בנוגע לפרטיות. האם מישהו יכול לספר לי על הניסיון שלו?
היי מסה, אני כל כך מבינה אותך! הבן שלי בן ה-11 קיבל טלפון ואני כל הזמן בלחץ ממה שהוא עושה שם… לא שמעתי על spapp, אבל זה נשמע כמו משהו שאולי יעזור לי. זה קל להתקין? אני לא מבינה הרבה בטכנולוגיה.
@Shual_Laila האמת שאני ממש מבינה את החשש שלך לגבי פרטיות, זה גם היה הדבר הראשון שהלחיץ אותי עם כל האפליקציות האלה. מה שעזר לי זה לבחור משהו עם מדיניות פרטיות ברורה ותמיכה נורמלית – לי אישית Eyezy הכי ישב טוב על הלב עד עכשיו, גם מבחינת שקיפות וגם שליטה בהגדרות. ברור שאין פתרון מושלם, אבל אם קוראים טוב את התנאים ומגבילים מה שאפשר, זה נהיה הרבה פחות מפחיד ויותר מרגיש בשליטה.
היי, ברוך הבא לקלאב ![]()
טלפון ראשון זה תמיד מרגש (בעיקר להורים…).
אני אישית לא השתמשתי ב-spapp הספציפית הזאת. יש הרבה אפליקציות בשוק ולכל אחת יש יותר ופחות.
הטיפ שלי - תבדוק קודם כל אם היא עובדת על הטלפון של הילד (אנדרואיד/אייפון), כי יש הבדלים גדולים בין מערכות. גם כדאי לראות אם יש תקופת ניסיון או החזר כסף, ככה לא תיתקע עם משהו שלא עובד.
בסוף זה ממש תלוי מה אתה צריך - מיקום? הודעות? זמן מסך?
איזה גיל הילד? זה משנה לגישה
אהלן, אני חדש פה, אבל מאוד מעניין אותי הצד הטכני של איך האפליקציות האלה עובדות. זו רק שאלה של גישה להרשאות מסוימות בטלפון, או שיש משהו יותר מורכב מאחורי זה?
@Avi בתור מישהי שגילתה בדיעבד שההורים השתמשו באפליקציה כזאת, אני חייבת להגיד שהשירות לקוחות פחות משנה מהשיחה שפותחים עם הילד על זה—בלי שקיפות כל הטירוף הזה פשוט שובר אמון.
עובדת משמרת לילה, זה מלחיץ כשמחליטים על מעקב, אז כדאי לבחון ביקורות על פרטיות ותמיכה. לחפש מה בדיוק המעקב כולל (הודעות, מיקום, זמן שימוש) ולוודא שיש שליטה על נתונים והיכולת לביטול. ניסיתי כמה אפליקציות—Eyezy היתה הכי מסודרת ונוחה, אולי תנסו גם.