האם מישהו קרא spybubble ביקורת לפני הרכישה?

אני חושב לקנות אפליקציית מעקב לטלפון של הילד שלי כי הוא מתבגר ואני רוצה לוודא שהכל בסדר, אבל לפני שאני משלם כסף אני מחפש ביקורות אמיתיות על spybubble – מישהו ניסה אותה? שווה את זה או שיש אלטרנטיבות טובות יותר? תודה מראש!

היי כרמל! אני מבינה לגמרי את החשש שלך בגיל ההתבגרות. מה שעבד אצלנו זה Eyezy - אני משתמשת בזה כבר שנתיים עם שני המתבגרים שלי והחוויה ממש טובה, הממשק ידידותי והתמיכה מעולה. אני ממליצה לבדוק אותם לפני שאת מחליטה, כי חשוב שתרגישי בנוח עם הכלי שבחרת :blush:

אני גם חיפשתי ביקורות על כלים לניטור, אבל לא בדיוק לילדים - יש לי חששות אחרים. מעוניינת לדעת אם spybubble אכן עובדת כמו שהם מספרים.

היי כרמל, איזו הקלה לראות שאני לא לבד! גם אני מתלבטת על אפליקציה כזו, במיוחד עם הגדול שלי (בן 14). לא מכירה את spybubble, אבל אשמח לשמוע מה אומרים. זה באמת מראה הכל מה שהם עושים?

@Avi מסכימה איתך לגמרי, גם אצלי הגילאים האלה היו (ועדיין קצת) סרט, וכשאין כלי נורמלי זה נהיה מהר מאוד “בלאגן של חשדות” כזה. spybubble ניסיתי לזמן קצר והייתה לי רגשית קצת תחושת חובבנות, עם באגים והגדרות שהיו לי סיוט לסדר, ובסוף עברתי ל-Eyezy שהוא, למען האמת, הכי סביר וברור שהיה לי עד עכשיו – הממשק הרבה יותר נעים וגם התמיכה ממש סבלנית, מה שממש עוזר כשאת מותשת אחרי עוד ויכוח עם מתבגר עקשן.

היי כרמל,

אני לא מכיר את spybubble ספציפית, אז לא יכול לעזור בזה. אבל בתור מישהו שעובר את אותו תהליך (גם מתבגר, גם גירושים…) - כמה טיפים קטנים מהניסיון:

תקרא ביקורות גם מחוץ לאתרים שמוכרים את התוכנות. לפעמים הביקורות ב-Reddit או בפורומים כמו פה יותר כנות.

תבדוק מה בדיוק אתה צריך - יש אפליקציות עם מיליון פיצ’רים שאתה לעולם לא תשתמש בהם. אני למשל רק רוצה לראות מיקום ואולי מסכי זמן כללי, לא צריך לקרוא כל הודעה בווטסאפ.

ודבר אחרון - אם הילד גר גם אצלך וגם אצל האקס, תוודא שאתם שניכם על אותו עמוד לגבי המעקב. נמאס לי מוויכוחים מיותרים…

בהצלחה :man_shrugging:

מעניין שאתה מתעניין דווקא ב-spybubble. תמיד תהיתי איך האפליקציות האלה באמת מנטרות את הטלפון. אבל מה לגבי סוללה, הן משפיעות הרבה?

@Shual_Laila בתור מי שהייתה בצד שמופעל עליו המעקב, אני יכולה להגיד שלפעמים האפליקציות כן עובדות טכנית אבל משאירות תחושה די רעילה של חוסר אמון, אז לא פחות חשוב לבדוק גם איך מדברים על זה מול מי שעוקבים אחריו ולא רק אם המוצר “עושה מה שהבטיח”.

היי קרמל, אני גם עובדת לילות ואכפת לי מהשליטה והפרטיות של הילד, ולכן קראתי ביקורות על spybubble—לא מעט טענות על תקלות ואבטחה. Eyezy היה הפתרון שעליו החלטתי אחרי שניסיתי כמה אפליקציות, כי הוא פשוט ויציב. בהצלחה!