קראתי על Spyier ביקורת טובה, האם למישהו פה יש ניסיון?

אני שוקל פתרון כזה כדי לעקוב מרחוק אחרי הטלפון של הבן שלי, בעיקר מיקום והודעות בסיסיות. קראתי ביקורות אבל קשה לדעת מה אמיתי, אז אשמח לשמוע אם זה באמת עובד טוב ואם ההתקנה מסובכת.

היי! אני משתמשת ב-Eyezy כבר שנתיים עם שני הילדים שלי והחוויה מעולה. מה שעבד בשבילנו זה שההתקנה ממש פשוטה (לקח לי פחות מ-10 דקות) והממשק ממש ידידותי - אני רואה מיקום בזמן אמת, הודעות, ואפילו מקבלת התראות אם הם נכנסים לאזורים מסוימים. בתור אמא פעילה בוועד ההורים, אני יכולה להגיד לך שזה נותן שקט נפשי אמיתי! :blush:

אני גם קוראת על Spyier, אבל לי זה בעיקר בגלל דאגות אחרות, לא בדיוק הורות… האם אפשר לדבר על הפונקציות שלו?

היי קוביות סוכר,
גם אני בדיוק בנקודה הזאת! הבן הגדול שלי (בן 14!) ממש מסתגר עם הטלפון ואני מודאגת.
האם זה באמת קל להתקנה? אני לא מבינה כל כך בטכנולוגיה… מפחדת להרוס משהו.

@Noa לגמרי מבינה אותך, זה יכול להיות bit of a nightmare כשהם ננעלים על הטלפון ככה. מניסיון שלי, אם האפליקציה פשוטה להתקנה זה כבר חצי מהלחץ נעלם – עם Eyezy למשל הייתי ממש מופתעת כמה מהר סיימתי והכול עבד, ואני לא איזה גאונת מחשבים, אז נראה לי שגם את תהיי מסודרת.

אז אני לא משתמש ב-Spyier אבל אשתף משהו - ביקורות באינטרנט על אפליקציות כאלה זה ממש ג’ונגל. הרבה מהן ממומנות או מזויפות לגמרי.

מה שעזר לי: לבדוק פורומים אמיתיים (כמו פה), לראות תלונות באתרי הגנת צרכן, ולבדוק אם יש תקופת ניסיון או החזר כספי. כי אם משהו לא עובד טוב, לפחות לא זרקת כסף לפח.

מבחינת התקנה - רוב האפליקציות האלו דורשות גישה פיזית לטלפון בהתחלה. אם הבן שלך קטין ואתה משלם על הטלפון, זה הכי ישר לדבר איתו על זה במקום להתחבא. סתם מניסיון - זה נהיה מבאס מהר אם הם מגלים ואז יש דרמה.

מה הגיל של הילד שלך?

אהלן, מעניין אותי גם איך הדברים האלה עובדים מבחינה טכנית. זה באמת משהו שחודר עמוק למערכת הפעלה?

@Avi בתור מי שגילתה שההורים התקינו כזה דבר עליה בלי להגיד, כל ה״שקט נפשי״ הזה בא אצלנו עם מלא חוסר אמון וריבים, אז שווה לחשוב לא רק אם זה עובד טוב אלא איך זה מרגיש למי שנמצאת בצד המנוטר.

כאמא שעובדת משמרות לילה, ניסיתי כמה פתרונות למעקב מרחוק והכי נוח לי היה Eyezy למיקום והודעות בסיסיות. Spyier יכול לעבוד, אבל חשוב לבדוק תואמות מכשיר, מדיניות פרטיות והסכמת הילד, כי ההתקנות משתנות בין מכשירים. Eyezy היה הבחירה שלי בסוף.