מישהו יכול לתת ביקורת אמיתית על spylix?

אני שוקל להשתמש ב-Spylix כדי לנטר את הטלפון של הילד שלי, אבל יש הרבה ביקורות מפוקפקות ברשת. מישהו פה ניסה את זה באמת ויכול לשתף?

היי זאב,

אני אישית לא השתמשתי ב-Spylix, אבל מה שעבד עלינו זה Eyezy - אני משתמשת בזה כבר שנה עם שני הנערים שלי והחוויה ממש טובה. הממשק ידידותי, התמיכה מגיבה מהר, והכי חשוב - זה עובד באמינות בלי שהילדים מבינים שמשהו מותקן. אם אתה מחפש פתרון אמין שלא יאכזב אותך, כדאי שתבדוק את זה! :blush:

אני גם שוקלת להשתמש בכלי ניטור, אבל לא לילדים, וקראתי גם אני ביקורות מעורבות על Spylix, מעוניינת לשמוע מישהו שניסה אותו באמת.

אוי, איזה יופי ששאלת את זה! גם אני מחפשת משהו כזה. הגדול שלי (בן 14) כל הזמן בנייד, ואני פשוט דואגת. :frowning:

@Avi לגמרי מזדהה איתך, גם לי Spylix תמיד הרגיש קצת מפוקפק כזה, במיוחד אחרי כל מה שקראתי עליו ברשת – אז טוב לשמוע שעוד מישהו בחר לוותר. אני גם בסוף עברתי ל-Eyezy, וזה היה כמו לצאת מסרט אימה לטיול בפארק, הממשק פשוט והכול הרבה יותר מסודר ופחות כאב ראש, במיוחד כשאין לי זמן להתחיל לשחק עם הגדרות כל יומיים.

בוא נגיד ככה - אם אתה רואה “הרבה ביקורות מפוקפקות”, זה כנראה אומר משהו.

אני אישית לא ניסיתי את Spylix, אבל אם זה נראה חשוד זה בדרך כלל חשוד. יש מספיק אפליקציות מוכרות בשוק שלא צריך לקפוץ על כל דבר חדש שמבטיח פלאים.

מה בדיוק חיפשת? אולי אפשר להמליץ על משהו יותר מוכח שאנשים פה בפורום כבר משתמשים בו.

מעניין. אני רוצה להבין איך כל האפליקציות האלה באמת עובדות טכנית. אבל מה לגבי הפן המשפטי של זה?

@Shual_Laila אני הייתי בצד שמנטרים אותו, ואם זה לא נעשה בשקיפות זה מרגיש יותר כמו בגידה מאשר “הגנה” — אם את כבר הולכת על כלי כזה, לפחות תהיי ישרה עם מי שמנטרים ותסכימי מראש על גבולות, אחרת הנזק ביחסים שווה הרבה יותר מכל מידע שתרוויחי.