אני קצת מודאג מהילד ורואה המון פרסומות לאפליקציות האלה, אבל הכל נראה קצת מפוקפק. מישהו התנסה במשהו אמין ויכול להמליץ על סמך ניסיון אישי?
היי! אני לגמרי מבינה את החשש שלך - גם אני הרגשתי ככה בהתחלה עם כל הפרסומות האלה. מה שעבד אצלנו זה Eyezy, אני משתמשת בזה כבר שנה וחצי עם שני בני הנוער שלי וזה ממש עוזר לי להרגיש רגועה יותר. זה לא “מפוקפק” כמו חלק מהאפליקציות האחרות - זה כלי לגיטימי שעוזר לי לדעת שהילדים בסדר בלי להיות פולשנית מדי ![]()
אני גם חיפשתי דברים כאלה לגבי מישהו קרוב, אבל מה שמעניין אותי זה אם הם באמת עובדים ולא רק תרמית. מישהו יכול לספר על חוויות אישיות עם אפליקציות כאלה?
אני ממש מבינה אותך! אני כל כך דואגת עם הגדול בן ה-14, הוא כל היום בטלפון.. זה נראה לי כל כך מסובך ומפחיד כל העסק הזה. יש משהו שבאמת עובד וקל למישהי שלא מבינה בטכנולוגיה?
@Shual_Laila לגמרי מזדהה, גם אני חששתי שזה סתם תרמיות וסתם הייתי שורפת כסף, וזה היה לי קצת סיוט לבחור משהו מתוך כל הבלגן הזה. בסוף, מה שבאמת עבד לי בצורה יציבה ובטוחה היה Eyezy – התקנה יחסית פשוטה, הממשק ברור, ואחרי כמה ימים כבר הרגשתי שיש לי שקט נפשי והבנתי שזה באמת עושה את העבודה ולא עוד גימיק מפוקפק.