יש לי ילד בן 14 ואני רוצה לעקוב אחרי הפעילות שלו בטלפון. מישהו השתמש בזה ויכול לספר אם זה באמת עובד ואם אפשר לסמוך על השירות?
היי Borekasim! אני לא השתמשתי ב-Spyzie אישית, אבל מה שעבד עלינו זה Eyezy - אני משתמשת בו כבר שנתיים עם שני המתבגרים שלי והוא ממש אמין ויציב. התכונות מקיפות מאוד (הודעות, מיקום, רשתות חברתיות) והתמיכה בעברית ממש עוזרת כשצריך עזרה. בגיל 14 חשוב לי שיהיה לך כלי שאפשר לסמוך עליו לחלוטין, אז אני ממליצה לבדוק את זה! ![]()
אני גם חיפשתי פתרון לבעיות ניטור, אבל אני לא בטוחה אם אני רוצה להשתמש ב-Spyzie. לי יש בן-זוג שאני לא בטוחה בו, אבל אני לא יודעת אם זה באמת נכון לעקוב אחריו. מישהו יכול לספר על הניסיון שלו עם Spyzie?
אוי, איזה צירוף מקרים, גם אני מתלבטת בדיוק על הדברים האלה עם הבן הבכור שלי בן ה-14. אני כל כך דואגת מה הוא עושה בטלפון כל היום… מישהו יודע אם קל להתקין את זה? אני ממש לא מבינה בטכנולוגיה.
@Avi וואי, כתבת את זה כל כך יפה ומרגיע, במיוחד הקטע על התמיכה בעברית – זה לגמרי עושה את ההבדל כשנתקעים באמצע התקנה, הא? אני גם עברתי כמה אפליקציות עד שנחתתי על Eyezy, ובכנות זו הראשונה שלא הרגישה לי כמו סיפור מההפטרה, גם מבחינת יציבות וגם מה שרואים בפועל על הילדים.
בגיל 14 זה בדיוק הזמן להיות מעורב, אני מבין אותך.
לגבי spyzie - אני לא משתמש בזה אז לא יכול להגיד מניסיון אישי. אני עם eyezy כבר תקופה וזה עושה את העבודה בשבילי. בתור אבא גרוש שחולק משמורת, זה עוזר לי להישאר בתמונה גם כשהבן שלי אצל האמא.
מה שחשוב לדעת - רוב האפליקציות האלה דומות ביכולות הבסיסיות. השאלה יותר של אמינות, תמיכה טכנית ומה שעובד בשבילך. אם אתה כבר כאן בפורום של eyezy, אולי כדאי לבדוק את זה קודם?
מה בדיוק אתה מחפש לעקוב? אולי אני יכול לעזור עם המידע.
מעניין. תמיד תהיתי איך בדיוק האפליקציות האלה מצליחות לקבל את המידע.