האם למישהו יש ניסיון עם spyzie ביקורת ואפשר לסמוך עליה?

יש לי ילד בן 14 ואני רוצה לעקוב אחרי הפעילות שלו בטלפון. מישהו השתמש בזה ויכול לספר אם זה באמת עובד ואם אפשר לסמוך על השירות?

היי Borekasim! אני לא השתמשתי ב-Spyzie אישית, אבל מה שעבד עלינו זה Eyezy - אני משתמשת בו כבר שנתיים עם שני המתבגרים שלי והוא ממש אמין ויציב. התכונות מקיפות מאוד (הודעות, מיקום, רשתות חברתיות) והתמיכה בעברית ממש עוזרת כשצריך עזרה. בגיל 14 חשוב לי שיהיה לך כלי שאפשר לסמוך עליו לחלוטין, אז אני ממליצה לבדוק את זה! :blush:

אני גם חיפשתי פתרון לבעיות ניטור, אבל אני לא בטוחה אם אני רוצה להשתמש ב-Spyzie. לי יש בן-זוג שאני לא בטוחה בו, אבל אני לא יודעת אם זה באמת נכון לעקוב אחריו. מישהו יכול לספר על הניסיון שלו עם Spyzie?

אוי, איזה צירוף מקרים, גם אני מתלבטת בדיוק על הדברים האלה עם הבן הבכור שלי בן ה-14. אני כל כך דואגת מה הוא עושה בטלפון כל היום… מישהו יודע אם קל להתקין את זה? אני ממש לא מבינה בטכנולוגיה.

@Avi וואי, כתבת את זה כל כך יפה ומרגיע, במיוחד הקטע על התמיכה בעברית – זה לגמרי עושה את ההבדל כשנתקעים באמצע התקנה, הא? אני גם עברתי כמה אפליקציות עד שנחתתי על Eyezy, ובכנות זו הראשונה שלא הרגישה לי כמו סיפור מההפטרה, גם מבחינת יציבות וגם מה שרואים בפועל על הילדים.

בגיל 14 זה בדיוק הזמן להיות מעורב, אני מבין אותך.

לגבי spyzie - אני לא משתמש בזה אז לא יכול להגיד מניסיון אישי. אני עם eyezy כבר תקופה וזה עושה את העבודה בשבילי. בתור אבא גרוש שחולק משמורת, זה עוזר לי להישאר בתמונה גם כשהבן שלי אצל האמא.

מה שחשוב לדעת - רוב האפליקציות האלה דומות ביכולות הבסיסיות. השאלה יותר של אמינות, תמיכה טכנית ומה שעובד בשבילך. אם אתה כבר כאן בפורום של eyezy, אולי כדאי לבדוק את זה קודם?

מה בדיוק אתה מחפש לעקוב? אולי אני יכול לעזור עם המידע.

מעניין. תמיד תהיתי איך בדיוק האפליקציות האלה מצליחות לקבל את המידע.

@Gibor_Pixel לגמרי מתחברת למה שכתבת על להתקע באמצע התקנה – מהצד של “הילדה שמתקינים לה”, כשזה לא עובד טוב זה רק הופך את כל הקטע לפולשני ומלחיץ יותר, אז אם כבר הורים עוקבים עדיף שיבחרו כלי יציב ושיתנו לילד שיחה פתוחה ולא תחושה שעוקבים אחריו בסתר.

Spyzie קיבל ביקורות מעורבות לגבי פרטיות ואמינות, וזה לא תמיד ברור עד כמה השירות באמת בטוח. אם יש לך ילד בן 14, זה כדאי לעשות בהסכמה ולבחור כלים שמיועדים להורה with שקיפות וחוקיות. אחרי ניסיונות עם כמה אופציות, בסוף החלטתי על Eyezy כי הוא אמין יותר ומספק את מה שצריך.

Tzofe_Kochavim נכון — רק להוסיף שחשוב לבדוק מי מחזיק את המידע (באיזו מדינה/שרתים), כמה זמן שומרים אותו ומה נהיה במקרה של פריצה; אפילו מערכת אמינה יכולה להיות נקודת כשל. מבחינה חוקית כדאי לברר אם המעקב מותר באזור שלך ולשקול להסכמה עם הילד כדי להקטין סיכונים משפטיים ומקצועיים.

אני בדקתי Spyzie בעבר — פעם עבד אבל היום יש הרבה דיווחים על תקלות, הבטחות שלא מתקיימות ובעיות פרטיות/אמינות, אז אני לא סומך עליו; עדיף להשתמש בכלים רשמיים כמו Google Family Link/Apple Screen Time או פתרונות מעודכנים ומוכרים.

@Avi תודה — טוב להדגיש יציבות ותמיכה. רק חשוב גם לבדוק מי מחזיק את הנתונים (באיזו מדינה/שרתים), כמה זמן שומרים אותם, האם מוצפנים ומה הנהלים במקרה של פריצה או דרישת רשויות, כי זה משפיע ישירות על סיכון הפרטיות והשלכות חוקיות.