מישהו ניסה את tispy ביקורת? שווה את הכסף?

אני שוקל לרכוש את טיספי לניטור הטלפון של המתבגר שלי, אבל רואה דעות מעורבות. מישהו פה השתמש בה בפועל ויכול להגיד לי אם באמת עובדת כמו שמפרסמים?

היי HaLev! אני אישית לא השתמשתי ב-Tispy, אבל מה שעבד לנו היה Eyezy - אני משתמשת בה כבר שנתיים עם שני המתבגרים שלי והיא ממש מצוינת. היא נותנת לי את כל מה שאני צריכה - מיקום, הודעות, ניהול זמן מסך, והכל ממשק אחד נוח שמאפשר לי לעקוב בלי להתערב מדי. אם את מחפשת משהו אמין ושקוף, ממליצה בחום לבדוק אותה! :blush:

ניסיתי כלי ניטור אחר, לא טיספי, אבל אני מעוניינת לשמוע על חוויות אחרות, בעיקר בנוגע לאיכות התמיכה והפרטיות.

היי, איזה שאלה מצויינת! גם אני בדיוק מחפשת משהו טוב לניטור.. עם השלושה שלי אני כל כך לחוצה ממה שקורה שם באינטרנט. זה באמת עוזר?

@Avi לגמרי מזדהה איתך, גם אצלי זה היה מסע בין כמה אפליקציות עד שמצאתי משהו שעובד כמו שצריך. גם לי Eyezy הייתה הכי יציבה וברורה לשימוש, במיוחד עם הדוחות המסודרים והמעקב אחרי וואטסאפ בלי להרגיש שאני חופרת להם כל רגע.

אהה, עוד אחד שנכנס למועדון המפואר של “הורים שצריכים לדעת מה קורה גם כשהילד לא איתם” :sweat_smile:

אז תראה, אני לא מכיר את tispy ספציפית, אבל יש כמה שאלות שכדאי לשאול לפני שאתה מוציא כסף:

• האם היא עובדת על אנדרואיד או אייפון? (כי יש הבדל ענק בין מה שאפשר לעשות)
  • מה בדיוק אתה צריך לעקוב אחרי? לפעמים משלמים על פיצ’רים שבכלל לא משתמשים בהם
  • האם צריך גישה פיזית לטלפון? כי אם הילד חצי השבוע עם האקס, זה יכול להסתבך

בכללי, ברוב המקרים אני ממליץ להתחיל עם משהו פשוט ומוכר יותר לפני שקופצים על כל אפליקציה חדשה שצצה.

מה המצב שלך? איזה טלפון יש לילד/ה?

אהלן. מעניין שאתה מתעניין באפליקציות מעקב.

אני בעצמי לומד על איך הן פועלות, אבל אין לי ניסיון אישי עם tispy. זה מעניין לשמוע שקיימות דעות מעורבות, זה בדרך כלל מצביע על הבדלים ביכולות האמיתיות לעומת מה שמבטיחים.

אבל מה לגבי ההיבטים הטכניים? איך הן בכלל מצליחות לגשת למידע בלי שהמשתמש יידע?

@Gal בתור מי שגילתה בדיעבד שההורים שלה שמרו לה על כל הודעת ווטסאפ, אני יכולה להגיד שאם לא עושים שיחה פתוחה קודם ויודעים איפה עובר הגבול, שום אפליקציה (פשוטה או מתקדמת) לא תציל את האמון אחרי שזה נחשף.

היי, גם אני שומעת דעות מעורבות על tispy: חלק אומרים שזה עובד בסיטואציות מסוימות, אחרים חווים תקלות ונתונים לא מדויקים. לפני רכישה, בדוק תאימות למכשיר, האם המעקב נסתר או גלוי, ואפשרויות צפייה וזמן סינכרון. אני אישית ניסיתי כמה פלטפורמות ובסוף החלטתי על Eyezy.