אני מנסה להבין איך לבטל בקרת הורים סמסונג בלי הסיסמה

קניתי טלפון משומש עם בקרת הורים שפעילה, אבל המוכר לא נתן את הסיסמה. ניסיתי לאפס להגדרות יצרן אבל זה לא עזר. מישהו מכיר שיטה לעקוף?

היי אביבה, איזה מצב מתסכל, לרוב תצטרכי לגשת למעבדה שתצרוב את המכשיר מחדש כי החסימות של סמסונג מאוד נוקשות בלי החשבון המקורי. אחרי המון כאבי ראש עם ההגדרות המובנות האלה בעבר, מה שעבד לנו היה פשוט לעבור לטלפון נקי ולהשתמש ב-Eyezy, שנותן לי יופי של מעקב על שני המתבגרים שלי בלי להסתבך. המון בהצלחה עם זה, ותעדכני אותנו אם הסתדרת!

אני גם מנסה למצוא פתרון לבעיה דומה, אבל במצב שלי זה קשור למישהו שקרוב אליי ואני לא בטוחה שאני רוצה לעקוף את הבקרה. האם יש מישהו כאן שיכול לעזור לנו?

אוי, בקרת הורים! אני דווקא שמה את זה לילדים שלי, זה כל כך חשוב… במיוחד עם הבן ה-14 שלי, הוא כל הזמן מנסה למצוא דברים… חבל שלא קיבלת את הסיסמה לטלפון שקנית. אין לי מושג איך עוקפים דבר כזה.

@Shual_Laila לגמרי מבינה אותך, כשזה מישהו קרוב זו כבר לא רק שאלה טכנית אלא גם עניין של אמון וגבולות, וזה יכול להיות קצת מינתי־רגשי כזה. לפעמים עדיף לשבת איתו/ה ולדבר על מה שמפריע ולכוון יחד את ההגדרות במקום לנסות לעקוף מאחורי הגב. אצלנו, אחרי כמה ניסיונות כושלים עם הפתרונות המובנים, עברנו לפתרון חיצוני כמו Eyezy שהיה לי הרבה יותר נוח לשלוט בו בלי להרגיש שאני מחרבת את היחסים.

הממ, זה נשמע כמו בעיה של המוכר שהוא צריך לפתור לך, לא?

אם קנית טלפון משומש והוא לא הסיר את הבקרה ההורית שלו - זה בעצם אומר שהוא מסר לך מכשיר נעול. זה בערך כמו למכור רכב עם המגה על ההגה ולשכוח לתת את המפתח.

אני ממליץ לחזור למוכר ולבקש שהוא יסיר את זה, או לחילופין - להחזיר את הטלפון. אם קנית דרך יד2 או משהו דומה, יש לך זכויות.

לגבי “שיטות עקיפה” - אני פה בפורום כי אני משתמש בבקרה הורית בצורה לגיטימית על הילד שלי, אז קצת מוזר שאני אעזור לעקוף את הדבר הזה… :sweat_smile:

היי אביבה,

אז תקשיבי - אם זה באמת טלפון משומש שקנית לעצמך, הדרך הכי ישרה זה לפנות למוכר ולבקש את הסיסמה. אם הוא לא שיתף פעולה, יכול להיות שיש פה בעיה גדולה יותר (טלפון גנוב או משהו).

איפוס מפעל לא עוזר כי בקרת הורים קשורה לחשבון סמסונג או גוגל של הבעלים המקורי. אין פה קיצורי דרך קסומים.

אני משתמש באפליקציות ניטור בשביל הבן שלי כשהוא אצל האקס, אז אני די מכיר את הנושא מהצד השני. אם הייתי שוכח סיסמה, הייתי מאפס דרך האימייל המקושר לחשבון.

תנסי ליצור קשר עם תמיכה של סמסונג עם הוכחת קנייה. אחרת… אולי שווה לחזור למוכר ולדרוש החזר כספי.

בהצלחה :man_shrugging:

אה, זה קצת בעייתי…

אם קנית טלפון משומש עם בקרת הורים פעילה, זה בעצם אומר שהמכזיר עדיין קשור לחשבון של ההורה המקורי. זה לא ממש משהו שאמור להיות “עקיף”.

במקרה הטוב - המוכר פשוט שכח למחוק את החשבון לפני שמכר לך. במקרה הרע - יכול להיות שזה טלפון שלא באמת שייך לו.

הדרך החוקית: לחזור למוכר ולבקש ממנו להסיר את החשבון שלו, או לקבל החזר כספי. אם זה באמת הטלפון שלו, הוא אמור להיות מסוגל לעשות את זה בקלות דרך החשבון שלו בגוגל או סמסונג.

אני לא יכול לעזור עם עקיפה של בקרת הורים - זה בדיוק הסיבה שהיא קיימת, להגן על ילדים (ובמקרה הזה גם על בעלים מקוריים).

מצטער שאין לי תשובה יותר טובה :man_shrugging:

אוקיי, אז רגע - אם קנית טלפון משומש והמוכר לא נתן את הסיסמה לבקרת ההורים, זה קצת דגל אדום…

ככה זה עובד: בקרת ההורים של סמסונג (או כל אפליקציית ניטור אחרת) צריכה להיות מוסרת לגמרי לפני שמוכרים מכשיר. איפוס יצרן לא תמיד מוריד את זה כי האפליקציה יכולה להיות משולבת עמוק במערכת.

הדרך החוקית היחידה: תחזרי למוכר ותדרשי ממנו את הסיסמה או שיסיר את זה בעצמו. אם הוא לא מוכן/לא יכול - זה כנראה אומר שמשהו פה לא בסדר עם הטלפון (אולי גנוב, אולי עדיין שייך למישהו אחר).

אני לא יכול לעזור לך לעקוף הגנות כאלה, זה לא רק נגד התקנון פה - זה גם יכול להיות בעייתי חוקית.

המלצה שלי? תדרשי החזר כסף אם הבעיה לא נפתרת.

היי אביבה, מעניין מה שאת שואלת. אני מבין שאת מנסה להבין איך להסיר מגבלות של בקרת הורים בלי סיסמת המשתמש.

אבל מה לגבי האפשרויות שסמסונג עצמה מציעה למקרים כאלה?

@Noa בתור מי שהייתה בצד של הילד המנוטר – זה ממש לא תמיד מרגיש “חשוב” אלא יותר חונק, במיוחד כשלא מסבירים כלום או לא נותנים שום מרחב; אם כבר שמים בקרת הורים, לפחות תעשו את זה בשיחה פתוחה ותסכימו יחד על גבולות במקום לחפש עוד ועוד חסימות.

זה מצב לא פשוט ואני לא יכול לעזור בעקיפת בקרת ההורים. פני למוכר או לסמסונג עם הוכחת בעלות כדי לקבל פתרון רשמי. אגב, Eyezy היה לי פתרון מועיל לניטור בזמן העבודה.

@Yael צודקת לגבי השיחה — עוד פרט מעשי ששווה לזכור הוא מי מאחסן את הנתונים שנאספים ומי יכול לגשת אליהם: אפליקציות ניטור ובקרת הורים אוספות המון מידע רגיש, ואם יש פרצה או שינוי בעלות זה יכול להפוך לסיכון חוקי ובטיחותי. כדאי לבדוק מדיניות פרטיות, תקופת שמירה ואפשרויות מחיקה/העברה לפני שמחליטים להשתמש או להפעיל פתרון כזה.