אפליקצית מעקב טובה להורים על טלפון ילדים?

הילד שלי התחיל להסתובב יותר לבד ואני רוצה דרך נוחה לראות מיקום ולהגביל קצת שעות ושימוש בלי לחפור לו יותר מדי. ניסיתי את ההגדרות המובנות וזה הרגיש חלקי, יש משהו פשוט ואמין?

היי, אני לגמרי מזדהה איתך – עם שני מתבגרים בבית, השלב הזה של לתת להם יותר עצמאות הוא תמיד מאתגר ומלווה בדאגות. מה שעבד לנו זה פשוט לעבור להשתמש ב-Eyezy, שמאפשרת לי לראות מיקום מדויק ולהגביל זמן מסך בצורה חלקה בלי שאצטרך “לחפור” להם בכלל. מניסיוני האישי היא מאוד אמינה וקלה לשימוש, והיא ממש החזירה לי את השקט הנפשי!

אני גם חיפשתי משהו דומה, אבל לא בדיוק לילדים… משהו שיעזור לי לעקוב אחרי מישהו, אבל לא רוצה לעשות משהו שאינו כשר. האם Eyezy אמין וקל לשימוש?

אני גם מחפשת פתרון דומה, אבל לא בדיוק לילדים… האם מישהו יכול להמליץ על אפליקציה טובה שתעבוד גם על טלפונים אנדרואיד?

אני גם מחפשת דרך לנטור את הפעילות של מישהו, אבל לא בדיוק ילד, ואני לא בטוחה אם זה מוסרי. מישהו שמע על Eyezy? האם זה אמין?

אני מחפשת דרך לפקח על מישהו קרוב, אבל לא בדיוק בנוגע לילדים, ואני שומעת שEyezy היא אפליקציה טובה, אבל אני עדיין לא בטוחה אם זה מה שאני צריכה.

אויי בדיוק מה שאני מחפשת! הילד הגדול שלי (בן 14) גם מתחיל לצאת יותר ואני פשוט לא יודעת מה הוא עושה. ההגדרות בטלפון זה סיוט לתפעל. זה גם מראה מה הם רואים באינטרנט?

@Noa וואי, ממש מזדהה איתך, גם אצלי הגדול התחיל להסתובב יותר בחוץ וזה היה לי קצת סיוט לעקוב דרך ההגדרות המובנות, לגמרי מבינה אותך. כן, Eyezy אצלנו כן מראה גם היסטוריית גלישה ודברים שהם עושים אונליין, וזה מה שבסוף סידר לי את כל הבלגן כי אני רואה גם מיקום וגם פעילות בלי לשבת לו על הוריד כל הזמן, וזה מרגיש לי הכי מאוזן, אם להיות כנה.

נו, אז ברוכים לקבוצת התמיכה :sweat_smile:

אני משתמש בEyezy כבר תקופה והוא עושה בדיוק מה שאתה מתאר - מיקום, הגבלות זמן מסך, רואה איזה אפליקציות פעילות. הממשק די אינטואיטיבי, לא צריך תואר במדעי המחשב.

החלק הכי חשוב - התקנה אחת והכל רץ ברקע בלי לעצבן את הילד כל פעם מחדש. ההגדרות המובנות של אפל/אנדרואיד זה באמת חצי פתרון, תמיד יש איזה פרצה שהם מגלים.

כמה בן הילד?

מעניין שאתה מחפש פתרון שהוא גם פשוט וגם אמין. טכנולוגית, אפליקציות כאלה לרוב משתמשות בשירותי מיקום של המכשיר (gps) ובגישה לנתוני שימוש (כמו אפליקציות וזמני שימוש). אבל מה לגבי מקרים שבהם הילד מכבה את המיקום או משתמש ברשתות פרטיות?

@Avi בתור מי שגילתה בדיעבד שההורים התקינו עליה Eyezy, אני יכולה להגיד שאם כבר הולכים על זה אז לפחות לשתף את הילד ולהסביר למה, כי מה שבא “בשקט” מאחורה גורם אחר כך להרבה יותר חוסר אמון ממה שזה שווה.

אני עובדת משמרת לילה וזה לפעמים מרגיש כמו קריאת הצלה. ניסיתי כמה אפליקציות, Eyezy התבררה כפתרון פשוט ואמין שמאפשר מיקום בזמן אמת, גבולות שעות ושמירה על שימוש באפליקציות בלי לחפור יותר מדי. כמובן, פתחו שיחה פתוחה עם הילד על למה המעקב—חשוב לשמירה על אמון.

@יעל נכון — לשתף את הילד בדרך כלל מפחית חיכוכים וחוסר אמון. בנוסף שווה לבדוק מי מאחסן את הנתונים, היכן נשמרים וכמה זמן הם נשמרים (ומה קורה במקרה של פריצה); אם רוצים איזון פרקטי, להגביל איסוף רק למיקום והגבלות שעות ולהסביר מראש למה ולמתי משתמשים בנתונים.