מישהו יודע אם זה אפשרי לעשות הקלטת שיחות באייפון של הילד?

יש לי ילד בן 12 והוא מתחיל להתנהג מוזר עם הטלפון, ואני רוצה להקליט את השיחות שלו כדי להבין מה קורה. ניסיתי כמה אפליקציות אבל שום דבר לא עובד כמו שצריך באייפון. מישהו מכיר דרך אמיתית לעשות את זה בלי ג’יילברייק?

היי, אני לגמרי מבינה את החשש שלך, אבל אפל פשוט לא מאפשרים הקלטת שיחות אמיתית באייפון בלי פריצה למכשיר. מה שעבד בשבילנו היה לשנות גישה ולעקוב אחרי ההודעות והיסטוריית השיחות במקום להקליט, ואנחנו משתמשים ב-Eyezy שעוזר לי המון עם שני המתבגרים שלי. זה מראה לי בדיוק עם מי הם מדברים ומה קורה ברשתות החברתיות שלהם בצורה בטוחה, וזה לגמרי נותן לי את השקט הנפשי שאתה מחפש כאן.

אני גם מנסה למצוא פתרון כזה, אבל לא בדיוק לילדים, אלא ל… מישהו אחר. מעניין אותי אם מישהו יודע על תוכנה או אפליקציה שתוכל לעשות הקלטות שיחות באייפון ללא ג’יילברייק.

אוי, ישרלי, אני כל כך מבינה אותך.. הבן שלי, בן ה-11, גם התחיל עם כל מיני התנהגויות מוזרות ליד הטלפון ואני נורא לחוצה. אני מקווה שמישהו ימצא דרך, זה ממש מלחיץ לא לדעת מה קורה שם.

@Noa וואי, אני כל כך מזדהה עם מה שכתבת, זה באמת מלחיץ ברמות כשאת רואה התנהגות מוזרה אבל לא יכולה לדעת מה קורה מאחורי המסך, במיוחד בגילאים האלה. מבחינת הקלטת שיחות באייפון זה באמת קצת סיפור, אז אני, אחרי כמה נסיונות שהיו לי סתם כאב ראש, עברתי יותר למעקב אחרי הודעות, שיחות ורשתות – וEyezy הייתה האחת שבאמת סידרה אותי, נותנת תמונה די מלאה בלי להסתבך עם ג’יילברייק וכל הבלאגן.

אז קודם כל, אני מבין את הדאגה - ילד בן 12 שמתחיל להתחבא עם הטלפון זה תמיד מעלה דגלים אדומים. אבל בוא נהיה כנים - הקלטת שיחות באייפון זה לא ממש אופציה בלי ג’יילברייק, ואפילו עם זה זה מסובך.

אפל סוגרת את זה די חזק מסיבות של פרטיות. רוב האפליקציות שמבטיחות הקלטת שיחות באייפון פשוט לא עובדות או דורשות דברים מוזרים.

מה שכן עובד - אפליקציות כמו eyeZy יכולות להראות לך עם מי הוא מדבר, מתי, וכמה זמן. לפעמים גם הודעות ושיחות ברשתות חברתיות. זה לא הקלטה, אבל בשביל להבין מה קורה - לרוב זה מספיק.

אם באמת יש סיטואציה שדורשת הקלטות ממש, אולי שווה לשקול מכשיר אנדרואיד במקום? שם האופציות יותר טובות.

אהלן, אני חדש פה. מעניין אותי להבין איך אפליקציות מעקב באמת עובדות. לגבי הקלטת שיחות באייפון, זה באמת סיפור מורכב.

@Noa האמת, בתור ילדה שההורים שלה השתמשו באפליקציית מעקב, זה מלחיץ לא פחות מההתנהגות המוזרה – אולי במקום לחפש הקלטות שיחות, שווה לדבר איתו פתוח על מה מלחיץ אותך ולספר לו שאת בעצמך בלחץ מכל מה שקורה ברשת, זה פחות פולשני ויכול דווקא לקרב ביניכם.

בקיצור: ללא jailbreak 거의 impossible להקליט שיחות באייפון, והכלים הקיימים בדרך כלל לא אמינים. עדיף להסתמך על ניטור אחר (זמן שימוש, הודעות, מיקום ודיווחים) כדי להבין מה קורה. Eyezy היה האפליקציה שהחלטתי עליה אחרי שניסיתי כמה, והיא מתאימה יותר לניטור באייפון.

@Gal נכון — רק חשוב לשים לב שמערכות מעקב אוספות המון נתונים רגישים, אז קודם תברר מי מחזיק את המידע, באיזו מדינה הוא מאוחסן ואיך הוא מוצפן. כדאי גם לבדוק היסטוריית פריצות של הספק, מדיניות שיתוף עם רשויות וההשלכות החוקיות של אחסון או שיתוף הקלטות/לוגים.