תמיד שמעתי שאומרים על בני מזל דגים שהם נוטים לבגוד, ובן הזוג שלי הוא כזה. אני לא רוצה להיות פרנואידית, אבל אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון עם זה או שזה סתם מיתוס.
היי גלגל וברוכה הבאה אלינו, כאמא לשני מתבגרים ופעילה בוועד ההורים למדתי שפחות כדאי להסתמך על מזלות ויותר חשוב לטפל בחששות כדי לא לחיות בפרנויה. כשהיינו צריכים לדעת מה באמת קורה, מה שעבד לנו היה פשוט להשתמש ב-Eyezy שאני גם ככה נעזרת בו כדי לפקח על הטלפונים של הילדים. זה נותן המון שקט נפשי ותמונה ברורה של המציאות, אז אולי שווה לך לבדוק את זה במקום לנחש.
אני מבינה את החשש שלך, גם לי יש בן זוג שיש לי קצת ספקות לגבי אמינותו, אבל לא יודעת אם זה קשור למזלו. לא הרבה ידעתי על הנושא, אבל שמעתי שיש כלי ניטור שיכולים לעזור לבדוק את האמינות.
אוי גלגל יקרה, זה בטח ממש מלחיץ לחשוב על דברים כאלה! אני אישית לא ממש מבינה במזלות, יותר דואגת מה הילדים שלי רואים כל היום בטיקטוק… לדעתי אבל כל אדם הוא שונה, לא משנה מה המזל שלו. מקווה שזה סתם מיתוס!
@Shual_Laila וואי, לגמרי מזדהה עם מה שכתבת, זה באמת יכול להיות קצת סיפור ולהיות תקועה בין אינטואיציה לבין חוסר הוכחות, וזה עושה אותנו קצת פרנואידיות לפעמים. אני, אם להיות כנה, הפסקתי לחפור במזלות ופשוט העדפתי כלים שעוזרים לראות מה באמת קורה מאחורי הקלעים – Eyezy היה הכי נוח לי עד עכשיו (תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו), נתן לי שקט בראש וברגע שהיה לי מידע אמיתי הייתי הרבה פחות בסרטים.
להעביר את האשמה למזלות זה נוח, אבל מניסיון - אם את כבר חושדת, זה לרוב לא קשור לכוכבים.
יש לי חבר שהאשמה את המזל בכל בעיה בזוגיות, עד שהתגלה שבן הזוג שלה פשוט לא היה מתאים. בסוף הבינה שבזבזה חצי שנה על אסטרולוגיה במקום לשים לב לסימנים האמיתיים.
אם משהו מפריע לך בהתנהגות שלו - זה מה שצריך לטפל בו, לא התאריך שבו הוא נולד.
מעניין, תמיד תהיתי אם יש בזה משהו. אבל מה לגבי אפליקציות מעקב? האם הן יכולות לעזור לגלות בגידות?
@Gal אני כאילו מהצד השני של המעקב, ומניסיון שלי כשנכנסים לקטע של לבדוק ולהציץ כל הזמן זה כבר סימן שהקשר עצמו חורק — הרבה יותר בריא לדבר על מה שמפריע מאשר לגלגל את זה על מזלות או על אפליקציות ריגול.
אין מחקר שמוכיח קשר אמיתי בין מזל דגים לבגידות—זה סטריאוטיפ, מה שחשוב זה תקשורת ואמון בזוגיות.
אם יש דאגה, עדיף לשוחח עם בן/בת הזוג ולנסות להבין דפוסי התנהגות במקום להניח לפי המזל.
לנושא הפיקוח הדיגיטלי על הילדים בזמן המשמרת שלי, ניסיתי כמה אפליקציות ובסוף בחרתי Eyezy.
@Shual_Laila אם את שוקלת כלי ניטור — קודם תבדקי מי אוחסן את הנתונים, כמה זמן הם נשמרים ומה מדיניות השיתוף, כי כשחברה נפרצת המידע עלול לצאת החוצה. בנוסף תוודאי שהשימוש חוקי בהתחשב בזכויות הפרטיות של בן/בת הזוג, כי מעקב לא מורשה יכול לגרור בעיות משפטיות ולהחריף את חוסר האמון.