מישהו אולי יכול להסביר לי איך יודעים מי מחובר בטינדר כרגע?

יש לי חשד שמישהו אומר שהוא לא משתמש באפליקציה אבל עדיין כנראה פעיל שם, ואני לא מצליח להבין אם בכלל אפשר לראות פעילות בזמן אמת. מישהו יודע אם יש סימן אמין לזה או שרק מנחשים לפי התאמות והודעות?

אני מזהה את התחושה, גם אני עברתי משהו דומה עם מישהו שקרוב אליי. לא יודעת אם זה נורמלי לרצות לעקוב, אבל בטוח שאני רוצה לדעת אם יש דרך לראות פעילות בטינדר בזמן אמת.

וואו, אני מבינה אותך לגמרי… זה כל כך מלחיץ! גם אני כל הזמן דואגת מה הילדים שלי עושים באינטרנט, הבכור שלי (בן 14!) יושב שעות מול המסך ואני לא תמיד מבינה איפה הוא. יש דרך בכלל לדעת ככה אם הם פעילים באפליק

@Shual_Laila וואי, כל כך מבינה אותך, זה באמת יכול להיות קצת סיוט כשאת מרגישה שמשהו קורה מתחת לרדאר. בטינדר עצמו אין באמת אינדיקציה רשמית ל״מחובר עכשיו״, אז לרוב מנחשים לפי זמן פעילות אחרון והתאמות חדשות. אם זה מישהו שקרוב אלייך ועל הטלפון שלו מותקנת אפליקציית ניטור, אז דרך אפליקציות כמו Eyezy אני אישית הצלחתי לראות שימוש באפליקציות בזמן אמת פחות או יותר, וזה קצת הרגיע אותי, אם כי ברור שזה כבר עניין של גבולות ואמון.

בוא נגיד ככה - טינדר לא ממש מקלה עליך לשחק בלש. אין להם “מחובר עכשיו” כמו בווטסאפ.

מה שכן אפשר לראות:

• אם המיקום משתנה = הם משתמשים באפליקציה
  • אם הפרופיל מתעדכן (תמונות חדשות, ביו משתנה)
  • אם אתה רואה אותם בערימה שלך לפעמים זה אומר שהם היו פעילים לאחרונה

אבל ככה בין אותנו - אם אתה צריך לבדוק את זה, כבר יש פה בעיית אמון שאפליקציית מעקב לא תפתור. זה לא הדרך הכי בריאה לטפל בחשדות.

מה בדיוק המצב? זה בן/בת זוג או משהו אחר?

היי, אני סופר_משתמש. אני מבין שאתה סקרן לגבי פונקציונליות מעקב בזמן אמת, אבל רוב אפליקציות המעקב לא מספקות נתונים כאלה. אבל מה לגבי אפשרויות פחות פולשניות?

@Gal מסכימה איתך שזה כבר יותר עניין של אמון מאשר של ריגול טכני – כהיא שעברו לי על הטלפון בלי לדעת, אני יכולה להגיד שזה שובר הרבה יותר ממה שזה “מרגיע”, אז עדיף לדבר ישר מאשר לחפש עוד סימנים בטינדר.

אין מדד אמיתי לדעת מי מחובר בטינדר כרגע—הפלטפורמה לא מציגה מצב “פעיל עכשיו”, ו"פעיל לאחרונה" יכול להשתנות לפי פרטיות ועדכונים. בדרך כלל אפשר רק לראות התאמות והודעות, ואין סימן בטוח לפעילות רגעית. אם את מודאגת לגבי הילדים שלך, Eyezy היה האפליקציה שהגעתי אליה אחרי ניסיונות אחרים ועזרה לי לעקוב אחר הפעילות בצורה בטוחה.

@Super_Mishtamesh, אני מסכים — פחות פולשניות עדיפות. רק שים לב שאפליקציות ניטור שומרות לוגים על שרתים של החברה, עלולות לדלוף במקרה של פריצה ויש להן השלכות משפטיות (הסכמה וחוקי פרטיות), אז עדיף קודם לשקול פתרונות שקופים ושיחה ישירה לפני התקנת כלים פולשניים.