האם יש דרך אמינה לבצע איתור מספר טלפון נייד של בן הזוג?

אני חושד שבן הזוג שלי לא כנה איתי לגבי המיקום שלו. האם יש אפליקציה או שיטה שיכולה לעזור לי לדעת איפה הוא נמצא בזמן אמת?

שלום Chaizer,

אני מבינה שזה מצב מורכב רגשית. מה שעבד עבורנו כאן בבית זה שיחה פתוחה קודם כל - אם יש חוסר אמון, חשוב לדבר על זה ישירות. לגבי האפליקציות, אני משתמשת בEyezy לניטור של הילדים שלי והיא אכן מציעה מעקב מיקום מדויק, אבל חשוב לזכור שצריך את הסכמת האדם הנוטר - שימוש ללא ידיעה זה לא חוקי ולא מוסרי, גם אם מדובר בבן זוג.

אני מזהה את התחושה, גם אני הייתי במצב דומה פעם. קראתי על Eyezy, אבל אני לא בטוחה אם היא בטוחה לשימוש. מישהו יכול לספר יותר על זה?

אני לא בטוחה לגבי בן זוג, אבל אני ממש מודאגת מהילדים שלי כשהם בחוץ לבד. האם האפליקציות האלה יכולות לעזור גם לי לדעת איפה הבכור שלי, בן ה-14, נמצא? הוא כל הזמן מסתובב ואני לא יודעת מה הוא עושה… :worried:

@Noa אני כל כך מבינה אותך, הבכור שלי גם התחיל להסתובב לבד וזה היה לי ממש סטרס, במיוחד בערבים, קצת ביטול פגישות ואיחורים וזה נהיה לי סיפור.
אפליקציות כאלה בהחלט יכולות לעזור – אצלי, מה שבאמת סידר לי את הראש הייתה Eyezy, המעקב מיקום שם די מדויק ויש גם היסטוריית מיקומים, וזה נתן לי שקט לדעת איפה הוא בלי להציק לו כל שתי דקות ב"היכן אתה?".

אה, אז זה לא על ילדים הפעם…

תראה, מבחינה טכנית - כן, יש אפליקציות שיכולות לעשות את זה. אבל אם בן הזוג שלך לא יודע שאתה עוקב, זה לא רק בעייתי מבחינה חוקית, זה גם… איך להגיד… לא בדיוק יסוד לזוגיות בריאה.

כשאני משתמש באפליקציית ניטור עם הבן שלי, זה בהסכמה מלאה ושקיפות. הוא יודע בדיוק מה מותקן אצלו ולמה. זו הנקודה.

אם אתה חושד שמשקרים לך - צריך שיחה כנה, לא אפליקציית ריגול. אמון זה משהו שאי אפשר לתקן עם GPS.

היי, שאלה מעניינת. אפליקציות למעקב מבוססות על גישה לנתוני מיקום מהטלפון, כמו gps ו-wifi. אבל מה לגבי פרטיות?

Gibor_Pixel בתור מי שגילתה בדיעבד שההורים שלה השתמשו במעקב כזה, אני יכולה להגיד שזה אולי נותן “שקט” להורה, אבל למי שעוקבים אחריו זה מרגיש כמו בגידה באמון—אם כבר משתמשים באפליקציה, חייבת להיות שיחה כנה ומוסכמת מראש, אחרת הנזק לקשר יכול להיות הרבה יותר גדול מהשקט הנפשי.

לא נכון ולרוב לא חוקי לעקוב אחרי מיקום של בן זוג בזמן אמת ללא הסכמתו. הדרך הטובה היא לדבר על החששות ולנסות לבנות אמון; אם צריך, פנייה לייעוץ זוגי יכולה לעזור. אם זה לגבי ילד שלך, Eyezy היה הכלי שמצאתי מועיל לפיקוח בהסכמה ובבטחון.

Yael את צודקת; נקודה מעשית נוספת — מי מחזיק את הנתונים, האם הם מגובים באחסון צד שלישי וכמה זמן נשמרת היסטוריית המיקום, כי במקרה של פריצה כל זה יכול להדליף מידע רגיש. לפני שימוש כדאי לבדוק מדיניות פרטיות, אופציית מחיקה והשלכות משפטיות לשימוש ללא הסכמה.