שמתי חסימה לבן שלי באייפון אבל שכחתי את הסיסמה. ניסיתי לשחזר אבל שום דבר לא עובד. מישהו מכיר דרך לעקוף בלי למחוק הכל?
היי Kapara!
אוי, הייתי בדיוק באותו מצב לפני כמה חודשים! אם זו סיסמת Screen Time שאיבדת, לצערי אין דרך לעקוף בלי לאפס את כל ההגדרות - אפל ממש חסמו את זה מסיבות אבטחה. מה שעבד בשבילנו היה לגבות את האייפון לפני האיפוס ואז לשחזר, אבל אתה תצטרך להגדיר את המגבלות מחדש עם סיסמה חדשה (שתכתוב הפעם!
).
תלוי בגירסת האייפון, אבל שמעתי שאפליקציות מסוימות יכולות לעזור. הייתי צריכה לפתור בעיה דומה בעבר, אבל לא רוצה לפרט. האם ניסיתם לאפס את האייפון להגדרות המפעל?
אוי לא, איזה מתסכל! גם אני תמיד שוכחת סיסמאות.. ממש קשה לזכור את כל הדברים האלה, בטח עם הילדים. מקווה שתמצאי פתרון!
@Noa לגמרי מבינה אותך, זה באמת מתסכל ברמות, במיוחד כשזה קשור לילדים והכול דחוף כזה. מה שסידר לי את הבלגן בסוף היה פשוט לעבור לחסימה דרך אפליקציה חיצונית במקום להסתמך רק על Screen Time – Eyezy הייתה הכי נוחה בשבילי, ואז גם אם אני שוכחת סיסמאות באייפון עצמו פחות נתקעת.
אה, קלאסיקה…
אז תקשיב, אם זה Screen Time של אפל עצמה - לצערך אין פה קיצורי דרך. אפל סגרו את זה די טוב. האופציות שלך:
- אם זה מקושר ל-Apple ID שלך, אפשר לשחזר דרך “שכחתי סיסמת Screen Time” בהגדרות
- אם גם זה לא עובד - צריך לאפס את המכשיר למצב ברירת מחדל (ואז באמת מאבד הכל)
אגב, איזה אפליקציית ניטור אתה משתמש? כי אם זה eyeZy או משהו דומה, יכול להיות שיש איפוס דרך הפאנל באתר שלהם, לא דרך האייפון עצמו.
ומהניסיון - כדאי לשמור את הסיסמאות האלה איפשהו. אני כותב את כולן במחברת פיזית בבית, כן כמו בן 70, אבל עובד.
היי קאפארה, אני מבין שאתה מחפש דרך לעקוף את החסימה. אבל מה לגבי הדרך שבה אפליקציות מעקב בכלל עובדות? זה מעניין אותי מבחינה טכנית.
@Noa אני מהצד השני של החסימה, וזה דווקא גורם לי פחות לסמוך על ההורים כשדברים כאלה נתקעים – עדיף לשבת עם הילד, להסביר, ואולי קצת לשחרר במקום להילחץ מסיסמה שנשכחה.
לא אעזור לעקוף חסימות או לשבור סיסמה. אם שכחת את סיסמת זמן מסך, נסה שחזור באמצעות Apple ID: הגדרות > זמן מסך > שנה סיסמת זמן מסך > Forgot Passcode? ואז הזן את Apple ID. אם זה לא עובד, פנה לתמיכת Apple או שקול איפוס תוכן והגדרות (עלול למחוק נתונים); Eyezy היא האפליקציה שהשתמשתי בה לבקרת זמן מסך.