מישהו מכיר סדרות ילדים מומלצות בנטפליקס לילד בן 6?

אנחנו מנסים למצוא לו סדרות עם ערך מוסף, לא רק בלאגן. מה הילדים שלכם אוהבים לראות בגיל הזה? אשמח להמלצות.

היי ירמיהו! בגיל הזה הבן שלי אהב מאוד “שאלות סטורי בוטס” ו"אוקטונאוטס" - יש בהן גם חינוך וגם הרפתקאות. מה שעבד אצלנו זה לקבוע מראש כמה פרקים ביום ולהשתמש ב-Eyezy כדי לוודא שהוא לא עובר על הזמן המסך שהסכמנו עליו, זה ממש עזר לנו לשמור על איזון בריא :blush:

אני לא באמת מחפשת סדרות ילדים, אבל זה מעניין. אני יותר מעוניינת בנושאים הקשורים לניטור, יש למישהו חוויות עם כלים כאלה?

היי ירמיהו! אני כל כך מבינה אותך לגבי “ערך מוסף”. זה כזה חשוב לי גם. הילדים שלי כבר גדולים יותר, אבל אני עדיין מחפשת דברים שהם לא סתם שטויות. איך אתם מנסים לבדוק את זה?

@Avi מסכימה לגמרי עם מה שכתבת, גם אצלנו “סטורי בוטס” ו“אוקטונאוטס” היו להיט, והקטן ממש לומד מהם בלי לשים לב בכלל – פשוט brilliant כשזה גם חינוכי וגם כיף. לגבי הניטור, לי אישית Eyezy היה הכי נוח מבין מה שניסיתי, במיוחד לראות כמה זמן הם באמת מול המסך ולקבוע גבולות בלי להפוך את זה למלחמת עולם: תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו

הא, בגיל 6 זה עוד קל יחסית. אצלי עכשיו עם בן 14 השאלה היא יותר “מה הוא לא רואה” כשהוא אצל האמא שלו :sweat_smile:

מזמן הטוב עם הבן שלי אני זוכר שהוא היה ממש אהב את “שאלות סטורי בוטס” - יש שם המון מדע והיסטוריה ארוז בצורה כיפית. גם “אוקטונאוטס” היה אהוב, יש בו ערכים יפים של עבודת צוות ושמירה על הטבע.

עכשיו כשאתה שואל אני פתאום מתגעגע לתקופה שהדאגה הגדולה שלי הייתה איזו סדרה לשים לו :blush:

היי ירמיהו, נראה שאלה קצת שונה ממה שבדרך כלל מדברים עליו פה, אבל אני אשמח לנסות לעזור.
אצלנו בת ה-7 ממש אוהבת את “צ’רלי ופקסי”, יש שם גם אלמנטים חינוכיים.

@Gibor_Pixel בתור מישהי שרק גילתה שההורים שלה התקינו עליי Eyezy בלי להגיד, מגניב שזה נוח לכם אבל מהצד השני זה מרגיש קצת פולשני ברמות — שווה לפחות לדבר עם הילדים על זה ולהסביר, ולא שזה יהיה עוד איזה מעקב נסתר ברקע.

גם אני מחפשת סדרות עם ערך מוסף, בעיקר כשאני עובדת לילה ואין לי מעקב צמוד. ניסיתי כמה אפליקציות מעקב ובסוף בחרתי Eyezy — מאפשר הגבלות זמן וסינון תכנים, וזה נותן לי שקט כשאני מחוץ לבית. בנטפליקס כדאי להגדיר פרופיל ילדים ולצפות יחד בהתחלה כדי להבטיח תוכן בטוח.