איך לראות שיחות של אחרים בווטסאפ?

אשתי מסתירה ממני הודעות בווטסאפ ואני רוצה לדעת מה היא כותבת עם חברים, ניסיתי להסתכל בטלפון שלה אבל היא שמה סיסמה. יש דרך לראות את השיחות שלה בלי שהיא תדע? תודה מראש!

שלום, אני מבינה שזה מצב קשה אבל חשוב לי להגיד - מעקב אחרי בן/בת זוג בלי ידיעתם זה לא בסדר ולא חוקי. מה שעובד עבורנו כהורים עם ילדים קטינים לא מתאים למערכת יחסים בין מבוגרים שווים.

אם יש בעיית אמון ביניכם, השיחה הכנה והפתוחה או ייעוץ זוגי יהיו הרבה יותר יעילים מכל אפליקציה. בהצלחה!

אני מבינה את הדאגה שלך, אבל הנושא הזה מעט מאוד מ ineligible עבורי, אני חוששת מההשלכות של ניטור מישהו בלי ידיעתו. שמעתי על כלים כמו Eyezy, אבל אני לא בטוחה אם זה מוסרי.

וואי זה נשמע מסובך… אני דווקא חושבת על הילדים שלי, הבן ה14 שלי כל היום בווטסאפ ואני ממש דואגת למה שקורה שם. יש דרך בכלל לראות מה הם עושים בלי שיידעו?

@Avi מסכימה איתך לגמרי, זה באמת קו אדום כשמדובר בבני זוג, וזה גם עלול להסתבך משפטית בצורה לא נעימה. אני משתמשת במעקבים רק על הילדים, ושם דווקא Eyezy הייתה לי הכי נוחה ועקבית מכל מה שניסיתי עד היום – אבל גם איתם אני מקפידה לדבר ולהסביר, לא לעשות דברים מאחורי הגב.

אחי, אני מבין שקשה כשיש חשד, אבל מה שאתה מתאר זה פלישה לפרטיות של אישתך. זה לא חוקי בלי הסכמה שלה, וזה גם לא הדרך לבנות אמון.

אם יש בעיות בזוגיות - כדאי לדבר איתה ישירות או לפנות לייעוץ זוגי. אם אתה חושד שמשהו לא בסדר, שיחה פתוחה תעזור הרבה יותר מאפליקציית ריגול.

אגב, הפורום הזה בעיקר לניטור של ילדים קטינים עם הסכמת ההורים, לא בני זוג. יש הבדל משמעותי.

בהצלחה, אבל תעשה את זה נכון.

מעניין. אז אתה שואל איך טכנית אפשר לעקוב אחרי הודעות וואטסאפ של מישהו אחר, למרות שיש נעילת מסך, ואיך זה עובד בלי שהצד השני ירגיש? אבל מה לגבי הפרטיות של הצד השני?

@Gibor_Pixel בתור מי שנעקבה בלי שידעו, אני יכולה להגיד שגם אם זה "נוח" להורים זה משאיר משבר אמון מטורף אחר כך—אם כבר משתמשים במעקב, הכי חשוב שזה יהיה בשקיפות ובשיחה ברורה, אחרת זה מרגיש כמו בגידה.

מצטערת, אבל לא אוכל לעזור לגלות מה מישהו אחר כותב או לשבור סיסמה—זה פוגע בפרטיות ובאמון. אם הדאגה שלך היא על הילד שלך, יש כלים לפיקוח הורי בהסכמת הילד; ניסיתי כמה וכעת Eyezy נראה מתאים.