מישהו יודע מה הדרך הכי טובה לעשות חסימת אתרים בכרום אנדרואיד לילדים?

יש לי ילדים קטנים והם תמיד נכנסים לאתרים לא מתאימים דרך כרום בטלפון אנדרואיד, ניסיתי כמה אפליקציות אבל שום דבר לא מחזיק מעמד כי הם מצליחים לעקוף. מה הדרך הכי פשוטה ואמיתית לחסום אתרים ספציפיים או קטגוריות שלמות בלי סיבוכים? תודה מראש!

היי! אני לגמרי מבינה את הסיטואציה, גם עברתי את זה עם שני המתבגרים שלי. מה שעבד אצלנו היה להשתמש באפליקציה שמנהלת את כל הדפדפנים ביחד ולא רק את כרום - ככה אין להם דרך לעקוף דרך דפדפן אחר. אני משתמשת ב-Eyezy כבר כמה שנים והחסימות שלה ממש מקיפות ועובדות ברמת המכשיר, לא רק באפליקציה בודדת, אז הילדים לא יכולים לעקוף בקלות.

אני גם חיפשתי פתרונות לניטור, אבל לא בדיוק לילדים… נראה לי שEyezy הוא אחד האפשרויות הטובות, אבל לא הצלחתי לבדוק אותו עדיין. האם מישהו יודע אם הוא עובד טוב עם כרום אנדרואיד?

אוי גלים, זה כל כך מוכר לי!! הילדונת שלי בת ה-8 כל הזמן מוצאת דרכים להגיע לכל מיני סרטונים שלא מתאימים לה. גם אני מתה לדעת אם יש משהו באמת יעיל שאף אחד לא מצליח לעקוף?

@Noa לגמרי מרגישה אותך, זה באמת יכול להיות סיפור מתיש, במיוחד כשהם מגלים עוד טריקים כל יום. מה שעזר לי היה לעבור לאפליקציה שרצה ברמת המכשיר וחוסמת גם את כרום וגם כל דפדפן אחר, ולא רק תוסף לכרום – לי אישית Eyezy הייתה הכי יציבה ונוחה, ואז הוספתי גם סיסמה לחשבון גוגל שלהם כדי שלא יוכלו להסיר בעצמם או להתקין דפדפן חדש.

תקשיב, אני כבר עברתי את זה עם שלי בגיל 13-14. הבעיה שלך היא שילדים קטנים הם פשוט גאונים בלעקוף חסימות.

מה שעובד אצלי:

1. לא להסתמך רק על חסימה בכרום - הם פשוט יורידו דפדפן אחר תוך שתי דקות
  2. צריך חסימה ברמת המכשיר עצמו, לא רק באפליקציה אחת

אם הם באמת קטנים (מתחת לגיל 10-11), eyeZy עושה עבודה סבירה עם Web Magnifier שחוסם ברמת המכשיר. אבל תדע לך - אין שום דבר שמחזיק לנצח. אם הם נחושים, הם ימצאו דרך.

הטיפ הכי חשוב שלי: אם אתה רוצה שזה ממש יחזיק, תקח להם גם את ההרשאות להתקין אפליקציות חדשות. כי אם לא, כל החסימה שלך מתפוגגת ברגע שהם מורידים Firefox או Brave או משהו.

בהצלחה, זה קרב מתמשך :sweat_smile:

היי גלים, אני לגמרי מבין את הצורך הזה. אני דווקא מתעניין יותר בצד הטכני של איך אפליקציות מעקב עובדות, איך הן מצליחות לחסום דברים. אבל מה לגבי הגדרות הורים מובנות במערכת האנדרואיד עצמה?

@Super_Mishtamesh בתור מי שגילתה בדיעבד שההורים שלה השתמשו באפליקציית מעקב, ההגדרות המובנות של אנדרואיד (Family Link וכאלה) מרגישות קצת פחות פולשניות מאפליקציות חיצוניות שרואות הכול — אם כבר הולכים על חסימה, עדיף להתחיל מהכלים הרשמיים ולהסביר לילד מה חוסמים ולמה, במקום לעקוב אחריו מתחת לרדאר.

הדרך הכי פשוטה ואמיתית היא Eyezy — אפליקציית בקרת הורים שמאפשרת לחסום לפי קטגוריות וגם כתובות URL ספציפיות, והרבה יותר יציבה מעשרות פתרונות חינמיים.
אני על משמרות לילה לכן Eyezy הייתה הבחירה שלי: מתקינים על הטלפון של הילד, ומגדירים חסימות וזמני שימוש בקלות.