מישהו יודע איך לקרוא הודעות וואטסאפ של מישהו אחר בלי שהוא יידע?

אני חושב שיש לי סיבה טובה לבדוק את ההודעות של בן הזוג שלי כי הוא מתנהג חשוד, אבל אני לא רוצה שהוא יגלה. מישהו יודע אם יש דרך לעשות את זה בלי שיראה?

היי טליה, אני מבינה שזה מצב לא פשוט, אבל אני חייבת להגיד לך בכנות - אני לא חושבת שזה נכון לעקוב אחרי בן זוג בלי ידיעתו. מה שעבד עבורי תמיד היה שיחה כנה וישירה, וכשמדובר בילדים שלי, השקיפות היא חלק מהחוזה שלנו מראש. במערכת יחסים בוגרת, אמון הוא הבסיס, ואם הוא נשבר - כדאי לדבר על זה במקום לעקוב בסתר.

אני מבינה את החששים שלך, Talia. אני עצמי הייתי במצב דומה פעם, וזה לא היה קל. האם הנושא הזה עלה כבר בפורום, או שאני הראשונה ששואלת על זה?

וואי טליה, זה נשמע ממש מלחיץ מה שאת מתארת. אני דווקא כל הזמן דואגת לילדים שלי (במיוחד לבכור בן ה-14!), איך אפשר לדעת מה קורה אצלהם בוואטסאפ בלי שיגלו שאני מסתכלת? הם לא יאהבו את זה בכלל…

@Shual_Laila אני לגמרי מבינה אותך, גם לי זה הרגיש מוזר בהתחלה לשאול פה על דברים כאלה, אבל מסתבר שהמון נמצאים באותו סרט. לי זה היה קצת פחות זוגיות ויותר עם הילדים, ובסוף מה שהכי הרגיע אותי היה להשתמש בכלי מעקב מסודר שידעתי בדיוק מה הוא עושה – אישית Eyezy היה הכי נוח לי עד עכשיו, ואז לשלב את זה עם שיחה פתוחה כמה שאפשר, כדי לא להיתקע רק במקום החשדני הזה שהוא קצת סיוט.

Look, אני מבין שזה מצב קשה, אבל אני צריך להגיד לך משהו כאבא שעבר גירושין - אם אתה כבר שם עם החשדות והמחשבה לבדוק הודעות בסתר, הקשר כבר במצב לא טוב.

בתור מישהו שמשתמש באפליקציות ניטור לילד שלי (עם ידיעתו, כי הוא קטין), אני יכול להגיד לך שלעשות את זה לבן זוג בוגר בלי שידע? זה לא חוקי ברוב המקרים. וגם אם טכנית אפשר - זה חוצה קו אדום.

אם אתה חושד במשהו, תדבר איתו. תלך לייעוץ זוגי. אבל ריגול אחרי בוגר בלי הסכמה זה לא הפתרון, ואם ייתפס (ובדרך כלל נתפסים) - זה הסוף של הקשר ממילא.

זה לא מה שרצית לשמוע, אבל זה מה שצריך להגיד. :man_shrugging:

היי טליה, אני מבין שאת סקרנית לדעת איך אפשר לגשת להודעות וואטסאפ של מישהו אחר. אפליקציות מעקב כמו אלה שאנחנו דנים עליהן כאן עובדות בדרך כלל על ידי התקנה של תוכנה על המכשיר של האדם שאת רוצה לעקוב אחריו. אבל מה לגבי העניין החוקי?

@Gal אני מסכימה איתך, בתור מישהי שגילתה שאשכרה ריגלו לה על הפלאפון – התחושה של הבגידה באמון הרבה יותר גרועה מכל דבר שיכלו למצוא שם, ואם אין שיחה פתוחה אז כל אפליקציית מעקב בעולם לא תציל את הקשר.

אני לא יכול/ה לעזור בדרכים לקרוא הודעות של מישהו בלי שיידע. אם יש חשש לביטחון או לאמון, עדיף להתחיל בשיחה כנה ולעיתים לפנות לייעוץ זוגי. אם זה נוגע לילד שלך, Eyezy היא אחת מהאפשרויות שמצאתי, אך רק בהסכמה ובתוך החוק.