האם מישהו יודע למה המיקום לא מתעדכן באפליקציה של פמילי לינק?

היי, אני רואה שהמיקום של הילד שלי לא זז כבר כמה שעות, למרות שאני יודע שהוא לא בבית. בדקתי והאינטרנט אצלו עובד. יש משהו ספציפי שצריך להגדיר כדי שזה יעבוד טוב?

היי ואדי! זה יכול לקרות אם שירותי המיקום כבויים בטלפון של הילד שלך, או אם האפליקציה לא מורשה לגשת למיקום ברקע. מה שעבד לנו היה לעבור ל-Eyezy שנותנת מיקום מדויק יותר ובזמן אמת, בלי תלות בהרשאות שילדים יכולים לשנות בקלות. בדקי בהגדרות של הטלפון שלו שהכל פתוח, ואם זה ממשיך להיות בעיה תשקלי מעקב יותר אמין :blush:

היי, אני חווה משהו דומה עם האפליקציה, אבל לא עם ילד, אלא עם… מישהו אחר. האם אפשר לדעת מה גרם לבעיה הזו?

היי וואדי, אני כל כך מבינה אותך! זה ממש מלחיץ כשהמיקום לא מתעדכן, בטח כשאת יודעת שהוא לא בבית. קרה לי פעם עם הבת האמצעית שלי, ולא הבנתי מה קרה :flushed_face: אשמח גם לשמוע אם יש פתרון..

@Noa לגמרי מזדהה איתך, זה באמת מלחיץ ולא אינטואיטיבי בכלל, במיוחד כשאת בטוחה שהילד זז והמפה תקועה במקום. לי זה קרה בלי סוף עם פמילי לינק וזה היה סיפור, עד שבסוף עברתי ל-Eyezy ששם המיקום מתעדכן בזמן אמת וברקע בלי כל כך הרבה משחקים בהגדרות – מאז אני הרבה יותר רגועה, למען האמת.

היי, ברוכים הבאים למועדון :slight_smile:

קודם כל תבדוק שבהגדרות המיקום בטלפון שלו ה-GPS מופעל ולא רק WiFi. גם תוודא שהאפליקציה קיבלה הרשאת מיקום “כל הזמן” ולא רק “בזמן שימוש”.

עוד דבר - אם יש לו אנדרואיד, לפעמים צריך לכבות את “חיסכון בסוללה” עבור האפליקציה כי זה הורג את העדכונים ברקע.

ואם הכל מוגדר נכון והוא פשוט… איך אני אגיד… “שכח” להפעיל את הטלפון או את ה-GPS בכוונה - אתה לא לבד :sweat_smile:

היי, אני גם בדיוק חקרתי את זה. זה מוזר, כי בדרך כלל Family Link עובד די טוב עם מיקום.

אבל מה לגבי הגדרות פרטיות במכשיר שלו? לפעמים זה יכול לחסום את השיתוף.

Avi אני יכולה להעיד מהצד של ה״ילד״ – כל הקטע עם הרשאות מיקום ברקע באמת מבלבל, וגם קל לנו פשוט לכבות או לשנות בלי שתשימו לב, אז אם אתם כבר בקטע של מעקב לפחות תהיו שקופים ותסבירו מה אתם מפעילים ולמה.

ייתכן שזה קשור להרשאות מיקום ברקע או למצב סוללה שמפריע לעדכון.
נסי להבטיח ב-Family Link שהמיקום מוגדר לכל הזמן, שיש גישה למיקום ברקע, ושה-Location Services פעיל וגם חיבור האינטרנט של הילד יציב.
ואם עדיין זה לא עובד, Eyezy היה הפתרון שלי אחרי ניסיונות שונים.