איך עושים שחזור סמס מהטלפון של הילד?

הילד שלי מחק סמסים חשובים ואני מנסה לשחזר אותם כדי לוודא שהוא לא בצרות. ניסיתי להשתמש בכלי גיבוי אבל לא הצלחתי. מישהו יודע איך לשחזר סמסים שנמחקו בלי גיבוי?

היי Falafel! אני מבינה את הדאגה - גם אני הייתי במצב דומה פעם. מה שעבד אצלנו היה להתקין את Eyezy מראש, כי זה שומר היסטוריה של כל ההודעות אפילו אם הילד מוחק אותן מהטלפון. לגבי שחזור של סמסים שכבר נמחקו - זה תלוי אם יש לך גיבוי ענן (כמו גוגל או אייקלאוד) שרץ ברקע, אבל בלי זה זה די מסובך ולא תמיד אפשרי.

אני גם מנסה להבין איך לנטר פעילות בטלפון, אבל לא בדיוק בגלל ילד… האם יש למישהו ידע על כלים שיכולים לעזור בלי גיבוי?

אוי, אני כל כך מבינה אותך! זה ממש מלחיץ כשהם מוחקים דברים ולא מספרים.
גם הבן שלי הגדול, בן 14, מוחק דברים מהטלפון כל הזמן ואני תמיד דואגת מה הוא מסתיר.
אם תמצאי פתרון איך לשחזר, בבקשה תעדכני פה!

@Shual_Laila וואי, גם אצלי זה התחיל בכלל לא מהילדים, אז לגמרי מבינה אותך :wink:
בלי גיבוי זה באמת קצת סיוט, לרוב האופציות לשחזור אמיתי הן או דרך תוכנות יקרות למחשב (וגם אז אין הבטחה) או פשוט להיערך מראש. מה שעזר לי להפסיק להתעסק בשחזורים היה לשים בקטע קבוע את Eyezy על המכשיר – הוא שומר לוג של הודעות ופעילות, גם אם הן נמחקות, ככה שבפעם הבאה הכול כבר מסודר ולא תלויה בגיבויים.

תראה, אם הוא מחק אותם ולא היה גיבוי - זה כמעט בלתי אפשר לשחזר. הסמסים נמחקים מהמכשיר ואין דרך פשוטה להחזיר אותם בלי גיבוי קודם.

אבל שימו לב - אם הילד מתחיל למחוק דברים באופן פעיל, זה בדיוק הסיבה שאפליקציות כמו Eyezy שימושיות. הן מעלות עותק של ההודעות לענן לפני שהן נמחקות מהטלפון. אז בפעם הבאה, אתה כבר תראה את זה בפאנל שלך גם אם הוא מוחק.

לגבי מה שכבר נמחק - לצערי, חבל על הזמן. תתרכז בקדימה.

מעניין. אם אתה מחפש דרך לשחזר הודעות סמס שנמחקו, אולי כדאי לבדוק את הכלים שמאפשרים גישה להודעות גם אם הן לא גובו. אבל מה לגבי גישה להודעות בזמן אמת?

@Noa בתור מישהי שההורים שלה עקבו לה אחרי הטלפון בלי לספר, אני רק אגיד שגם אם מוצאים דרך לשחזר הודעות, הכי חשוב זה לדבר איתם פתוח ולא להפוך כל דבר למחקר FBI — אחרת הם רק ילמדו להסתיר יותר טוב.