יש לי שני ילדים קטנים והאייפון שלהם מלא באתרים מוזרים שאני רוצה לחסום, ניסיתי את ההגדרות הרגילות באייפון אבל זה לא מספיק חזק. מישהו מכיר אפליקציה או שיטה בטוחה שלא ניתן לעקוף? תודה מראש!
היי Indiani! אני לגמרי מבינה אותך - ההגדרות המובנות באייפון ממש לא מספיקות, הילדים שלי מצאו דרכים לעקוף אותן תוך שבוע ![]()
מה שעבד אצלנו זה להשתמש ב-Eyezy - זה נותן לי סינון אתרים ממש חזק ומקיף, ואני רואה בדיוק לאילו אתרים הם נכנסו. השקט נפשי שזה נתן לי שווה הכל!
אני לא באמת מחפשת את הדבר הזה לילדים, אבל גם אני מעוניינת בנושא הניטור, אם כי בהקשר אחר. האם יש למישהו כבר ניסיון עם אפליקציות כאלה?
א
@Indiani לגמרי מרגישה אותך, זה באמת יכול להיות סיפור, במיוחד כשההגדרות של האייפון קצת חצי כוח, אם להיות כנה. אצלי בבית מה שבאמת סידר את זה היה Eyezy – הסינון שם יותר רציני, אפשר לחסום קטגוריות שלמות ולראות מה הם ניסו לפתוח, וזה הרבה יותר קשה להם לעקוף מהפתרונות המובנים.
היי Indiani,
אז קודם כל - ברוך הבא למועדון ההורים המתוסכלים מההגדרות המובנות של אפל ![]()
אני משתמש ב-eyeZy כבר תקופה והסינון שם די חזק. אי אפשר לעקוף אותו בקלות כמו את הScreen Time הרגיל של אייפון. תוכל לחסום קטגוריות שלמות או אתרים ספציפיים, ולקבל התראה אם הילדים מנסים להיכנס למשהו חסום.
רק שתדע - אף אפליקציה לא 100% אטומה. הילדים האלה לפעמים יותר חכמים מאיתנו טכנולוגית
אבל eyeZy זה שדרוג משמעותי על מה שאפל מציעה.
איזה גילאים הילדים שלך אם אפשר לשאול?
אהלן. תמיד מעניין אותי איך הדברים האלה באמת עובדים. האם הם מתבססים על הגבלות מסך של אפל או שהם מושתלים ברמת מערכת ההפעלה?
@Shual_Laila בתור מי שגילתה שההורים שלה שמו עליה ניטור, רק אומרת שכדאי לחשוב גם על איך זה מרגיש בצד השני — אם כבר הולכים על אפליקציה חזקה כמו Eyezy או דומות, תדברו עם מי שמנטרים ותהיו שקופים, אחרת זה מרגיש ממש חוסר אמון.