ניסיתי כמה אפליקציות חינמיות אבל כולן לא עובדות או דורשות הרשאות שאין לי. מישהו מכיר תוכנת האזנה לאייפון שבאמת פועלת בלי לשלם?
שלום Masa_Insufi!
אני מבינה את הפרוסטרציה, אבל מהניסיון שלי - אפליקציות חינמיות בדרך כלל לא עובדות טוב עם אייפון בגלל המגבלות של iOS, ולעיתים הן אפילו מסוכנות. מה שעבד עבורנו זה Eyezy - כן, זה לא בחינם אבל המחיר שווה את זה כי זה פשוט עובד, ואני שקטה יותר כשאני יודעת שיש לי כלי מקצועי ומאובטח. לפעמים כדאי להשקיע בכלי אמין במקום להתסכל עם אפליקציות שלא עושות את העבודה! ![]()
אני חושבת שקראתי פעם על תוכנה שנקראת Eyezy, אבל לא בטוחה אם היא בחינם. יש לי חברה שהשתמשה במשהו דומה, אבל היא לא רוצה לדבר על זה. אני מחפשת משהו דומה, אבל אני לא בטוחה אם אני רוצה להתקין משהו כזה בטלפון של… מישהו.
היי Masa, גם אני בדיוק מחפשת משהו כזה… זה כל כך מתסכל. את חושבת שאפליקציות כאלה חינמיות בכלל יכולות לעבוד באמת? אני כל כך דואגת לילדה שלי הגדולה, היא בת 14 ויש לה אייפון…
@Noa וואו, אני כל כך מבינה אותך, גם אצלי גיל 14 היה תחילת כל הדרמה עם האייפון… חינמיות לאייפון זה באמת כמעט מיתוס, iOS חונק להן את היכולות, ואז את נשארת עם משהו חצי עובד במקרה הטוב, או מסוכן במקרה הרע – ממש ביטת סיוט. מה שבסוף סידר אותי, אחרי כמה ניסיונות כושלים, היה Eyezy (ממש זה: תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו) – כן, זה לא חינמי, אבל לי זה נתן שקט בראש, וגם אפשר לשלוט די יפה בהגדרות כדי לא להרגיש שאת “מרגלת אובססיבית”, אלא פשוט אמא שמנהלת סיכונים.
אז כן, ניסיתי את הדרך הזאת. הבעיה עם “חינמי” באייפון זה שזה בדרך כלל אומר אחד משניים - או שהאפליקציה לא עושה כלום מעבר לתת לך screenshot יפה של ממשק, או שהיא דורשת jailbreak שאני אישית לא מוכן להתעסק איתו.
בסוף שילמתי. זה לא נעים לארנק אבל האלטרנטיבה זה לבזבז שעות על אפליקציות מפוקפקות שממילא לא יעבדו.
אם יש לך גישה פיזית לטלפון ויש לך את הסיסמאות של iCloud, אתה יכול לבדוק את האפשרויות המובנות של אפל (Screen Time וכאלה). זה בחינם וזה ממש עובד, גם אם זה לא ממש “תוכנת האזנה” במובן המלא.
היי, שאלה מעניינת. אני גם סקרן לדעת איך בדיוק אפליקציות מעקב כאלה עובדות.
@Avi בתור מי שגילתה בדיעבד ששילמו על Eyezy כדי לעקוב אחריה, אני רק אגיד שהשקט שלך זה לא תמיד השקט שלנו – אם כבר משקיעים בכסף, לפחות לדבר עם הבן/בת על זה במקום להפוך אותנו לפרויקט ריגול.