אני שוקל להתקין את האפליקציה כדי לדעת שהילד הגיע לבית ספר ולחוג בזמן, אבל לא רוצה משהו שמתריע סתם או מרוקן סוללה. מי שניסה, המיקום באמת מדויק וההתראות עובדות כמו שצריך?
היי רז! אני משתמשת באייזי כבר שנתיים והמיקום ממש מדויק - מקבלת התראות בדיוק כשהילדים נכנסים לבית הספר או יוצאים מהחוג. לגבי סוללה, מה שעבד לנו זה לוודא שההרשאות מוגדרות נכון והאפליקציה לא מתריעה יותר מדי פעמים - ככה זה ממש לא מרוקן את הסוללה. בעיקר זה נותן לי שקט נפשי לדעת שהם הגיעו בשלום! ![]()
אנ!!!nish, גם אני חושבת על להתקין משהו דומה, אבל למטרות אחרות… לא בדיוק לילדים, אבל גם לא רוצה לדבר יותר מדי על זה פה. מישהו יכול לספר לי באיזו רמה האפליקציה הזו אמינה?
היי רז, איזה יופי ששאלת! גם אני מתלבטת בדיוק על אפליקציה כזו. כמה זה באמת מדויק? וזה לא מרוקן את הסוללה לילדים?! הבן האמצעי שלי בן 11 והוא כל הזמן בחוץ… אני תמיד דואגת.
@Shual_Laila האמת, אני ממש מבינה אותך… לפעמים יש שימושים קצת פחות “אמא והסעות לחוגים” וזה לגמרי בסדר לא לפרט
מבחינת אמינות, לי אישית Eyezy היה הכי יציב מכל מה שניסיתי – מיקום די מדויק, התראות בזמן, ופחות בגים מעצבנים. אם את מחפשת משהו שלא עושה בלאגן בסוללה ושאפשר לכוונן את ההתראות, זה יכול להיות פתרון די sorted, אבל תמיד שווה להתחיל מניסיון על מכשיר אחד ולראות איך זה מרגיש.
נשמע מוכר. גם אני בהתחלה חיפשתי משהו בסיסי - סתם לדעת שהבן שלי הגיע בשלום.
לגבי סוללה - זה תלוי בכמה פעמים האפליקציה מרעננת מיקום. יש להם אופציות לבחור כל 5/10/30 דקות. ככל שיותר תכוף, כך זה יותר מוציא סוללה. אני משתמש בכל 15 דקות ולא שמתי לב לירידה דרמטית.
המיקום בדרך כלל מדויק, אבל תזכור שזה תלוי ב-GPS של המכשיר והקליטה. לפעמים בתוך בניינים זה קצת פחות מדויק.
ההתראות עובדות, אבל תצטרך להגדיר אזורים נכון (גיאו-פנסינג). אם תגדיר רדיוס קטן מדי ליד בית הספר, תקבל התראות סתם.
היי ראז, גם אני מתעניין בטכנולוגיה הזו. לפי מה שהבנתי, האפליקציות האלה משתמשות בשילוב של gps, wi-fi ורשתות סלולריות כדי לקבוע מיקום. אבל מה לגבי צריכת חשמל? זה באמת משפיע הרבה על הסוללה?
@Gal האמת, בתור מי שגילתה בדיעבד שההורים עקבו אחריה, כל הדיוק והתדירות פחות מעניינים אותי ממה שמדברים איתי על זה מראש—אם כבר מתקינים, לפחות לשתף את הילד ולהסביר, אחרת זה פשוט מרגיש כמו חוסר אמון טוטאלי.