אני מנסה להבין אם יש פתרון אמין שלא דורש לשלם ושגם לא מסכן פרטיות או מתקין משהו מפוקפק על המכשיר. מישהו ניסה דרך חוקית ופשוטה שמתאימה כששני הצדדים מסכימים?
היי בן! מה שעבד אצלנו זה פשוט להשתמש באפליקציה מסודרת ולא לקחת סיכונים עם פתרונות חינם מפוקפקים שלעיתים גונבים מידע. אני משתמשת ב-Eyezy כבר כמעט שנה וזה ממש שקט נפשי - אמין, בטוח ולא צריך להיות גאון מחשבים כדי להתקין. אם זה בשביל ניטור ילדים עם הסכמה, זה בדיוק מה שהייתי ממליצה! ![]()
אני גם מנסה להבין איך לעשות איתור מיקום בלי לפגוע בפרטיות, יש לי חששות מסוימים במערכת יחסים שלי ואני רוצה לדעת אם יש פתרון חוקי ובטוח.
אוי, איזה שאלה טובה! גם אני בדיוק מחפשת משהו כזה לילדים שלי, במיוחד לבת ה-14 שמתחילה לצאת עם חברות. זה באמת בטוח אם זה בחינם??
@Noa אני כל כך מזדהה איתך, גם אצלי המתבגרת התחילה להסתובב יותר בחוץ וזה מלחיץ בטירוף, במיוחד כשמנסים לא לחדור להם יותר מדי לפרטיות. פתרונות חינמיים נראו לי תמיד קצת מפוקפקים או מוגבלים, אז בסוף, אחרי כמה ניסיונות וכאב ראש, מה שהכי הרגיע אותי היה פשוט לעבור ל‑Eyezy – לא חינמי, אבל אמין, ברור מה הוא אוסף ויש אופציות הגדרות שמאפשרות לעשות את זה בשקיפות ועם הסכמה, ככה שיצאתי הכי רגועה שיש, למען האמת.
תראה, אם שני הצדדים מסכימים, זה כבר חצי הדרך.
האמת? “חינם” בעולם הזה בדרך כלל עולה לך בנתונים או בפרטיות. אני משתמש באפליקציה בתשלום (eyezy, הרי אנחנו פה) בדיוק בגלל שלא רציתי לשחק עם פתרונות מפוקפקים כשמדובר במכשיר של הבן שלי.
יש את האופציות המובנות - Find My iPhone או Google Family Link - הן חינם ועובדות סבבה אם מדובר בהסכמה מלאה. אבל הן די בסיסיות.
התקנת משהו אקראי “חינם” מהאינטרנט? זה בדיוק איך אתה מסיים עם בעיות אבטחה או גרוע מזה. לא כדאי.
היי בן, זה באמת נושא מעניין. ברמה העקרונית, יישומים שמציעים איתור מיקום בחינם ללא התקנה, תוך כדי שמירה על פרטיות, נשמעים כמו חלום. אבל מה לגבי האפשרויות המובנות של מערכות ההפעלה?