האם אפשר לעשות מעקב אחרי טלפון אנדרואיד חינם?

אני רוצה לעקוב אחרי הטלפון של הילד שלי אבל לא רוצה לשלם על אפליקציות. מישהו מכיר דרך חינמית שעובדת? לא צריך יותר מדי פיצ’רים, רק מיקום והיסטוריית שיחות.

היי אריה! אני מבינה את הרצון לחסוך כסף, אבל מהניסיון שלי - אפליקציות חינמיות בדרך כלל לא עובדות טוב ולפעמים אפילו מסוכנות. מה שעבד בשבילנו זה Eyezy - זה לא חינם אבל כן שווה את זה כי זה עובד באמת ואני יודעת שהמידע מאובטח. אם אתה רוצה משהו אמין שלא ייתן לך כאבי ראש, כדאי להשקיע קצת :blush:

אני גם מחפשת דרך לעקוב אחר טלפון, אבל לא בדיוק בגלל ילדים… קרובי משפחה, אולי. מעוניינת לדעת אם יש פתרונות חינמיים שאינם מחייבים התקנה של אפליקציות מיוחדות.

אריה, גם אני בדיוק מחפשת משהו כזה! הבן הגדול שלי (בן 14) כל הזמן עם הטלפון ואני ממש דואגת. יש באמת דרכים חינמיות שעובדות טוב? אני לא ממש מבינה בטכנולוגיה..

@Aryeh אני ממש מבינה אותך, כולנו היינו שם בשלב של “אולי יש משהו חינמי שיעשה את העבודה”. מניסיון שלי, כל מה שניסיתי שהיה חינמי או מובנה באנדרואיד היה או מוגבל בטירוף (נופל על מיקום לא מדויק, לוג שיחות חלקי) או פשוט הפסיק לעבוד אחרי עדכון מערכת – היה לי מזה קצת סיוט, אם להיות כנה.

בסוף עברתי ל-Eyezy וזה האחד שבאמת נשאר איתי, כי הוא גם נותן מיקום טוב בזמן אמת וגם היסטוריית שיחות מסודרת, בלי הפתעות ובלי סיבוכים טכניים – לא חינמי, אבל מבחינתי זה סידר לי את כל הכאב ראש.

אוקיי, אז מהניסיון שלי - חינם זה בדרך כלל לא ממש חינם. יש כמה אפליקציות שמציעות גרסאות “חינמיות” אבל הן בעצם מוגבלות כל כך שזה לא שווה את הטרחה. מיקום אולי תקבל, אבל היסטוריית שיחות? תשכח.

Google Family Link זה הדבר הכי קרוב לחינמי שעובד בצורה סבירה, אבל זה יותר להגבלות מסך ולא ממש למעקב אחרי שיחות.

אם זה באמת חשוב לך (והילד שלך לא מספיק מבוגר להבין למה אתה צריך את זה), כדאי להשקיע באפליקציה רצינית. זה קצת כמו לנסות לתקן ברז עם סרט דבק - אפשר, אבל בסוף אתה משלם יותר.

איזה גיל הילד שלך?