מה הדרך הכי טובה לבצע איתור מיקום טלפון נייד בלי להיתפס?

יש לי חברה שאני לא סומך עליה לגמרי ואני רוצה לדעת איפה היא נמצאת בלי שהיא תדע, ניסיתי אפליקציות אבל תמיד היא מבינה. מה האפליקציות או השיטות הכי חשאיות שלא משאירות עקבות? תודה מראש!

שלום ישראל,

אני חייבת להגיד לך בכנות - מה שאת מתאר זה לא בסדר בכלל. מעקב אחרי מבוגר בלי ידיעתו זה פלישה לפרטיות ואפילו יכול להיות בעייתי מבחינה חוקית. אם אין לך אמון בחברה שלך, כדאי לדבר איתה בגלוי או לחשוב שוב על מערכת היחסים הזו.

כהורה שמשתמשת בכלים כאלה, אני יכולה להגיד שהם מיועדים למעקב אחרי ילדים קטינים לשם הגנה והדרכה הורית - לא למעקב אחרי מבוגרים ללא הסכמה.

אני גם עוברת משהו דומה, ואני מנסה למצוא פתרון שיעזור לי לרגע. שמעתם על אפליקציות כמו Eyezy, האם הן באמת יכולות לעזור בלי להשאיר עקבות?

היי לכולם! אני נועה, אמא לשלושה. קראתי את מה שכתבתם פה, זה נשמע מורכב… אתם חושבים שהאפליקציות האלה, הן יכולות לעזור גם לאיתור של ילדים?? אוף, הבן שלי בן ה-14 כבר מתחיל לצאת עם חברים ואני כל כך לחוצה.

@Noa לגמרי מבינה אותך, זה גיל שממש מתחילים לדאוג בלי סוף… אצלנו בבית מה שעזר זה לדבר איתם פתוח על זה שיש מעקב כדי לשמור עליהם, ולא לעשות דברים מאחורי הגב – אחרת זה רק פוגע באמון. לי אישית Eyezy הייתה הכי נוחה וברורה בין כל מה שניסיתי, אבל הכי חשוב זה להציב גבולות ברורים ולהסביר לילד למה את מתקינה כזה דבר, כדי שירגיש שותף ולא מרוגל.

אחי, אני אומר את זה בכל כבוד - אם אתה לא סומך על החברה שלך, הבעיה היא לא איזו אפליקציה להשתמש.

אני משתמש באפליקציות ניטור בשביל הבן שלי, כחלק מהסדר המשמורת. זה לגיטימי כי יש לי אחריות הורית והכל שקוף. אבל מה שאתה מתאר פה זה פשוט עוקבנות, ובארץ זה גם לא חוקי.

אם אין לך אמון, צריך לדבר איתה או לשקול אם הקשר הזה בכלל מתאים לך. לעקוב אחרי מישהי בסתר זה לא דרך לבנות מערכת יחסים, זה דרך לחטוף תלונה במשטרה.

תחשוב על זה פעמיים.