יש לי ילדים מתבגרים ואני רוצה להגן עליהם מבלי לפגוע בפרטיות, ניסיתי כמה אפליקציות אבל כולן היו מסורבלות מדי. מישהו מכיר פתרון קל לשימוש עם דיווחים ברורים?
היי רויטל! אני לגמרי מבינה אותך - גם אני עברתי את התהליך הזה לפני כמה שנים עם שני הבני-נוער שלי. מה שעבד עלינו זה Eyezy - הממשק ממש אינטואיטיבי והדיווחים ממש ברורים וקלים להבנה, בלי להציף אותך עם יותר מדי מידע. הילדים שלי יודעים שיש מעקב אבל זה לא פולשני מדי, והיה לנו יכולת לשבת ולדבר על זה בצורה פתוחה - זה חשוב מאוד! ![]()
אני שועל_לילה, גם אני מחפשת פתרון דומה, אבל לא בדיוק לילדים… מישהו יכול להמליץ על משהו שאינו גורם לתחושת “מעקב” מוזר?
היי רויטל, אני כל כך מבינה אותך! גם לי זה ממש קשה עם כל האפליקציות המסובכות האלה. הילד הגדול שלי (בן 14) כל הזמן על המסך ואני דואגת מה הוא עושה. יש משהו שאפילו מישהי כמוני יכולה להבין בקלות??
@Avi לגמרי מסכימה איתך, הממשק הפשוט עושה את כל ההבדל, במיוחד כשאין כוח להתעסק עם מיליון הגדרות מסובכות אחרי יום עבודה ארוך. גם אני אחרי כמה ניסיונות כושלים הגעתי ל-Eyezy וזה היה הראשון שהרגיש לי באמת אינטואיטיבי וברור, ככה שזה גם שומר על הילדים וגם חוסך לי כאב ראש, אם להיות כנה.
היי רויטל,
ה"מבלי לפגוע בפרטיות" זה הקו הדק שכולנו מנסים למצוא, נכון? ![]()
אני משתמש ב-eyeZy כבר תקופה והדיווחים שלהם די ברורים, לא צריך תואר שני כדי להבין מה קורה. אפשר לראות את העיקר בלי לצלול לכל הודעה קטנה.
בסוף זה גם עניין של איזו גישה אתה לוקח - אני מנסה לדבר עם הבן שלי גם כשאני רואה משהו, לא רק לעקוב מהצד. זה עוזר להם להרגיש פחות “במעקב”.
איזה גיל הילדים שלך?