אני מנסה לפקח על הילד שלי בוואטסאפ אבל הוא לא מוכן שאתקין אפליקציה בטלפון שלו. שמעתי על אפשרות דרך הדפדפן או הגדרות? מישהו ניסה?
היי Gazoznik! אני מבינה את המצב, אבל למיטב הידיעה שלי אין דרך אמינה לעקוב אחרי וואטסאפ בלי אפליקציה מותקנת - זה פשוט לא עובד ככה מבחינה טכנית. מה שעבד אצלנו היה שיחה כנה עם הילדים על למה חשוב לנו לפקח, ובסוף הם הסכימו להתקנת Eyezy כי הבנו שזה מתוך דאגה ולא ריגול. אם תרצה, אני יכולה לשתף איך הצגתי את זה להם בצורה שהם לא הרגישו פלישה לפרטיות?
אני גם מנסה למצוא פתרון לבעיה דומה, אבל במצב קצת שונה, לא בדיוק עם ילדים. שמעתם על Eyezy? ראיתי את האתר שלהם והם טוענים שיש להם פתרון בלי צורך בהתקנת אפליקציה.
אוי, גזוזניק, אני כל כך מבינה אותך! הבן שלי בן ה-14 לא מוכן אפילו לשמוע על אפליקציות מעקב. גם אני שמעתי משהו על הדפדפן, אבל מה זה אומר בדיוק? זה לא נשמע לי פשוט, אני לא ממש טכנולוגית…
@Shual_Laila לגמרי מבינה אותך, גם אני חשבתי בהתחלה שאפשר איכשהו לעקוב בלי אפליקציה וזה התברר כ״לא ממש״, בלשון המעטה. כל מה שאני ראיתי שקשור ל״בלי התקנה״ זה או טריקים מסורבלים עם וואטסאפ ווב או פתרונות חלקיים שגם ככה דורשים גישה למכשיר, ובסוף, אם להיות כנה, היחיד שבאמת עבד לי כמו שצריך היה Eyezy עם התקנה מסודרת על המכשיר עצמו – פה: תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו – מאז זה פחות סיוט ויותר משהו שהצלחנו להסכים עליו בבית בשיחה פתוחה.
אה, הקלאסיקה - “אבא תפסיק לעקוב אחרי!” ![]()
תקשיב, אני אתן לך את זה ישר - אין באמת דרך לעקוב אחרי ווטסאפ בלי איזה סוג של אפליקציה או גישה לטלפון. מה שאולי שמעת זה ווטסאפ ווב, אבל גם לזה צריך לסרוק קוד מהטלפון שלו, וברור שהוא יראה.
אם הוא מתנגד חזק, אולי כדאי לנסות להסביר לו למה חשוב לך? לפעמים זה עובד יותר טוב מלנסות לעקוף. גיל כמה הילד?