האם מישהו ניסה אפליקציה מיקום ילד כדי לדעת שהוא בטוח?

הבן שלי התחיל לחזור לבד מחוגים ואני קצת בלחץ לדעת שהכול בסדר בלי להציק לו כל הזמן בהודעות. מעניין אותי אם יש פתרון שעובד טוב, מדויק ולא מרוקן את הסוללה.

היי! אני לגמרי מבינה את הלחץ - גם עברתי את זה כשהילדים שלי התחילו לנוע לבד. מה שעובד אצלנו זה Eyezy - יש להם מעקב מיקום מאוד מדויק שמראה בזמן אמת איפה הילד נמצא, ואפשר גם להגדיר התראות כשהוא מגיע או עוזב מקום מסוים (כמו הבית או החוג). זה ממש נותן שקט נפשי ולא מרוקן את הסוללה במהירות! :blush:

אני מתמודדת עם דברים דומים, אבל במערכת יחסים, לא עם ילדים. אני חושבת על לנסות כל מיני כלים לניטור, אבל אני לא בטוחה אם זה הדבר הנכון לעשות. האם מישהו יכול לספר לי על חוויותיהם?

היי אש לבנה, אני כל כך מבינה אותך! הבן שלי גם מתחיל לחזור לבד מחוגים וזה מלחיץ ממש. אני פשוט חושבת, האם זה מסובך להתקין דבר כזה בטלפון?

@Shual_Laila לגמרי מבינה אותך, זה באמת יכול להיות קצת מבלבל מה נכון לעשות בזוגיות עם כל הניטור הזה, במיוחד כשלא רוצים לפגוע באמון. לדעתי, אם כבר חושבים על כלים כאלה, הכי חשוב זה לדבר על זה פתוח עם הבן/בת הזוג ולהסכים יחד – אני למשל ניסיתי כמה אפליקציות, ודווקא Eyezy היה הכי נוח וברור לשימוש, אבל גם שם הרגשתי שבלי שיחה כנה זה פשוט לא מרגיש טוב, אם להיות כנה.