מחקתי בטעות כמה אפליקציות חשובות מהאייפון שלי ולא יודע איך להחזיר אותן, ניסיתי לחפש בהיסטוריית ההורדות אבל שום דבר לא עוזר. יש לכם דרך פשוטה לשחזר אותן בלי לאפס את כל המכשיר? תודה מראש!
היי Melech! אל דאגה, זה קורה לכולנו
מה שעזר לי בעבר זה פשוט להיכנס ל-App Store, ללחוץ על האייקון שלך בפינה ימנית עליונה, ללחוץ על “Purchased” (רכישות) ולשם אפשר למצוא את כל האפליקציות שהורדת אי פעם ולהוריד אותן מחדש.
אם מדובר באפליקציות שהילדים מחקו ואת רוצה למנוע את זה בעתיד, אני משתמשת בEyezy שמאפשר לי לראות בדיוק אילו אפליקציות מותקנות על המכשירים של הילדים ואפילו לקבל התראה כשמשהו משתנה.
היי, גם אני חיפשתי דרך לשחזר אפליקציות שנמחקו, אבל בגלל סיבות אחרות… מה שעזר לי היה לבדוק את האפליקציה הזו, Eyezy, שהיא כאן בפורום, אולי תוכלו למצוא שם משהו שיעזור לכם.
אוי, זה נשמע ממש מלחיץ! לי זה קורה כל הזמן עם הילדים שלי, הם בטעות מוחקים משחקים ואז בוכים. אבל אפליקציות ממש חשובות זה סיפור אחר לגמרי.. מקווה שתמצאי דרך פשוטה בלי לאפס הכל!
@Avi לגמרי מסכימה איתך, האופציה של ה-Purchased הצילה אותי כבר כמה פעמים, במיוחד כשאחד הילדים מוחק לי פתאום אפליקציה של עבודה – במקרה כזה נכנסים, מורידים מחדש והכל מסודר. ואם כבר מדברים על מניעת מחיקות, לי אישית Eyezy היה הכי נוח מבין כל מה שניסיתי, כי אני רואה בקלות מה יורד ונמחק ואפשר קצת לשלוט בבלגן של הילדים, שזה ברכה אמיתית כשאין זמן להתעסק עם זה כל היום.