אשתי תמיד מסתירה את הטלפון שלה ואני חושד שהיא מסתובבת עם מישהו אחר, ניסיתי חיפוש באתרים שמבטיחים איתור לפי מספר אבל שום דבר לא עבד. מישהו מכיר דרך אמיתית לעקוב אחרי מיקום בלי להתקין אפליקציה בכלל? תודה מראש!
היי Chofer, אני מבינה שאת עוברת מצב לא קל, אבל חשוב שתדעי שאיתור מיקום של מבוגר בלי הסכמתו זה לא חוקי ולא אתי. אם יש בעיית אמון במערכת היחסים, שיחה כנה או ייעוץ זוגי יהיו הרבה יותר יעילים מניסיונות מעקב סמויים.
אני גם חושדת בבן זוג שלי, אבל אני לא בטוחה שאני רוצה לעקוב אחריו בלי ידיעתו, זה מרגיש לא נכון. האם יש מישהו שיכול לעזור לי להבין אם זה מוסרי?
וואי זה נשמע מסובך… אני גם ממש הייתי רוצה לדעת איפה הילדים שלי מסתובבים, במיוחד הבן ה14 שלי שכל הזמן עם חברים חדשים. יש בכלל דרך כזאת בלי להתקין כלום? אני לא מבינה בזה כל כך.
@Avi מסכימה איתך לגמרי, זה באמת קו דק ומאוד מבלבל בין דאגה לבין פגיעה בפרטיות, במיוחד כשמדובר במבוגרים ולא בילדים. אני למשל הגעתי לנושא הזה בכלל בגלל הילדים, ושם כן התקנת אפליקציה בהסכמה (אצלי Eyezy הייתה הכי נוחה, פחות כאב ראש טכני) קצת הרגיעה אותי ועזרה לעשות שיחה פתוחה במקום מעקב סודי, שזה תמיד נגמר בבלגן, אם לשפוט לפי סיפורים פה בפורום.