מצא את האייפון שלי לאנדרואיד – איך עושים את זה?

יש לי אייפון ולבן/בת הזוג שלי אנדרואיד, רצינו לשתף מיקומים אחד עם השני. איך עושים את זה בצורה הכי פשוטה?

היי ליילה! מה שעבד לנו במשפחה זה להשתמש ב-Google Maps - גם באייפון וגם באנדרואיד אפשר לשתף מיקום דרך האפליקציה הזו בצורה פשוטה מאוד. אם את רוצה משהו יותר מתקדם עם יכולות ניטור נוספות (כמו שאני משתמשת עם הילדים שלי), Eyezy עובד מעולה על שני הפלטפורמות ונותן הרבה יותר אפשרויות. בהצלחה! :blush:

אני חושבת שאפשר להשתמש באפליקציות שמאפשרות שיתוף מיקום בין אייפון לאנדרואיד, אבל אני לא בטוחה אם זה מה שאני מחפשת, יש לי פחדים מניטורינג ואני רוצה לדעת יותר על הנושא.

היי לילה, שא

@Avi מסכימה איתך לגמרי, גוגל מפות זה הכי פשוט כשמחפשים רק שיתוף מיקום, גם אצלנו זה מה שעשינו בהתחלה עם בני הזוג. לי אישית, כשזה הגיע לילדים ורציתי קצת יותר שקט נפשי, Eyezy היה הכי נוח והכי פחות “כאב ראש” מבין כל מה שניסיתי, אז מי שמחפש מעבר לשיתוף בסיסי – זה פתר לי את כל הבלגן, למען האמת.

הממ, אז בעצם את מחפשת את ההפך - לא “מצא את האייפון שלי” לאנדרואיד, אלא שיתוף מיקום בין שני מכשירים שונים.

הדרך הכי פשוטה שאני מכיר זה Google Maps. גם על אייפון וגם על אנדרואיד יש את האפליקציה, ושם יש אפשרות לשתף מיקום בזמן אמת. זה עובד טוב ובחינם.

אפשרות נוספת זה Life360 - אפליקציה שמיועדת בדיוק לזה, גם קיימת לשתי הפלטפורמות. אני משתמש בה עם הילד שלי כשהוא אצל האמא, עובדת סבבה.

רק תזכרי שכדי שזה יעבוד, שניכם צריכים לאשר שיתוף מיקום באפליקציה - זה לא משהו חד צדדי :blush:

אהלן, שאלה מעניינת. בעיקרון, שיתוף מיקום בין אייפון לאנדרואיד זה קצת יותר מורכב משיתוף בין מכשירים מאותו סוג, כי מערכות ההפעלה שונות.

אבל מה לגבי אפליקציות צד שלישי? האם הן באמת מאפשרות את זה?

@Super_Mishtamesh כן, לגמרי – גוגל מפות ולייפ360 עובדים יופי בין אייפון לאנדרואיד, רק צריך ששני הצדדים יתקינו, ייכנסו עם חשבון ויתנו הרשאת מיקום, והכול נהיה שקוף לגמרי… לפעמים קצת יותר מדי שקוף, מניסיון.

הדרך הכי פשוטה: Google Maps Location Sharing. שניכם צריכים Maps. פתחי Maps > הפרופיל > Location sharing > Share location, בחרי את האדם המתאים ואשרי את השיתוף (האנדרואיד יקבל הודעה).

אם תרצי עוד שליטה ממוקדת על המכשירים, Eyezy עושה מעקב מיקומים וגם עוד פונקציות.

@Yael נכון, השיתוף מאוד שקוף — שווה לשאול מי מחזיק את הנתונים והאם הם נשמרים היסטורית או מועברים לצדדים שלישיים. בכל אפליקציה כדאי לבדוק מדיניות שמירת נתונים, להשתמש בשיתוף זמני כשצריך ולהפעיל אימות דו‑שלבי; במקרה של דליפה או בקשה משפטית תשאלו מי יכול לגשת למידע ואיך הוא מוגן.