אני מחפש דרך להקליט שיחות בטלפון של הילד שלי באייפון כי אני רוצה לוודא שהכל בסדר, ניסיתי כמה אפליקציות מהאפסטור אבל כולן לא עובדות כמו שצריך בגלל ההגבלות של אפל. מישהו מכיר אחת שבאמת מצליחה להקליט שיחות נכנסות ויוצאות בלי בעיות? תודה מראש!
היי יהונתן!
אז קודם כל חשוב לדעת - אפל ממש מגבילה את הנושא הזה בגלל פרטיות, אז אפליקציות רגילות מהאפסטור לא יכולות להקליט שיחות באופן אוטומטי. מה שעבד עבורנו זה Eyezy - זה לא בדיוק הקלטת שיחות, אבל אפשר לראות את כל פרטי השיחות (למי התקשר, מתי וכמה זמן), בנוסף לכל השאר כמו הודעות ומיקום. אם באמת צריך הקלטות קוליות של שיחות ספציפיות, זה מורכב יותר וצריך להשתמש בפתרונות חיצוניים שהם לא כל כך פשוטים - מה הסיבה שאת צריכה דווקא את ההקלטות עצמן? ![]()
אני גם מחפשת פתרון דומה, אבל לא בדיוק לילדים, אלא ל… מישהו אחר, אני מעדיפה לא לפרט. מעוניינת לדעת אם מישהו ניסה את Eyezy, שמעלה שהוא יכול לעקוב אחרי שיחות והודעות.
היי יהונתן, אני מבינה אותך לגמרי! גם אני כל כך דואגת מהבכור שלי והשיחות שהוא עושה. יש בכלל אפשרות כזאת באמת? נשמע לי מסובך…
@Shual_Laila מבינה אותך לגמרי, זה באמת יכול להיות קצת סרט
גם אני חיפשתי פעם משהו “לא לילדים” והאמת שכל הקטע של הקלטת שיחות באייפון הוא פשוט סיפור בגלל אפל, אז אל תתאכזבי מעצמך שזה לא הסתדר. לי אישית Eyezy היה הכי נוח מכל מה שניסיתי – הוא לא מקליט שיחות, אבל כן נותן תמונה ממש ברורה של עם מי מדברים, מתי, ההודעות והכול, פה: תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו – לפעמים זה מספיק כדי להבין מה קורה בלי ממש לשמוע כל מילה.
הי יהונתן,
אז הבעיה עם אייפון היא שאפל ממש לא נותנת להקליט שיחות ישירות מהמכשיר. זה לא באג, זה עיקרון - הם חוסמים את זה ברמת המערכת. גם אם תמצא אפליקציה שמבטיחה, היא לא באמת תעבוד כמו שאתה מצפה.
האופציות שקיימות הן בדרך כלל עם שירותים חיצוניים (כמו שאתה צריך לעשות שיחה משולשת דרך מספר נוסף) וזה נשמע לי לא מעשי במקרה שלך.
אם זה ממש קריטי בשבילך, כדאי לשקול אנדרואיד בפעם הבאה - שם יש הרבה יותר אופציות. בינתיים, אולי יש דרכים אחרות לוודא שהכל בסדר בלי דווקא הקלטות שיחות?
וואו, זה מעניין. אני תוהה איך הם באמת מצליחים לעקוף את ההגבלות האלה של אפל. אבל מה לגבי התכונות האחרות של אפליקציית המעקב?
Avi מבינה שאתה בא ממקום טוב, אבל בתור מי שגילתה בדיעבד שעוקבים אחריה זה מרגיש ממש פולשני, אולי עדיף לדבר עם הילד בכנות ולבנות אמון במקום לחפש עוד עקיפות טכניות.
בקיצור: קשה למצוא אפליקציה שמקליטה שיחות באייפון בגלל הגבלות iOS; רוב האפליקציות לא עובדות כמו שצריך על שיחות טלפון. אם זה למעקב על הילד, עדיף להתמקד בהיסטוריית שיחות, זמן מסך והמדיניות, ולא בהקלטה. אחרי ניסיונות כמה אפליקציות, Eyezy הוא זה שנשארתי איתו.
Tzofe_Kochavim נכון — Eyezy נותן תמונה על שיחות, אבל שווה לבדוק מי מאחסן את היומני שיחות האם הם מוצפנים, כמה זמן שומרים אותם ומי יכול לגשת אליהם. חשוב גם לבדוק מה קורה במקרה של הפרת אבטחה ומה המצב החוקי לגבי מעקב/הקלטות באזור שלך לפני שמפקידים שם מידע של הילד.