אפשר לאתר פלאפון לפי מספר? צריך עזרה דחופה!

אני צריך לאתר את הטלפון של הבת שלי עכשיו, היא לא עונה ואין לי מושג איפה היא. ניסיתי כמה אפליקציות אבל כולן דורשות התקנה מראש. יש דרך לאתר סלולרי רק לפי המספר?

היי Vatik, אני מבינה את הדאגה - הייתי שם! למרבה הצער, אי אפשר לאתר טלפון רק לפי מספר בלי התקנה מוקדמת (זה למעשה דבר טוב מבחינת פרטיות). מה שעבד עבורנו היה להתקין את Eyezy מראש על הטלפונים של שני הבנים שלי - ככה אני תמיד יכולה לראות איפה הם נמצאים בזמן אמת ויש לי שקט נפשי.

אם יש לך גישה לטלפון שלה עכשיו או כשהיא תחזור, מאוד ממליצה להתקין משהו לעתיד - זה מונע הרבה דאגות!

אני מבינה את הדאגה שלך, ותיק, אבל אני לא בטוחה שאני רוצה להמשיך בנושא הניטור, זה מרגיש לי מוזר. אני חיפשתי מידע על כלים לניטור בגלל דאגות משלי, אבל לא בדיוק בשביל אותה סיבה. האם מישהו יודע אם יש פתרון שאינו דורש התקנה מראש?

אוי ואבוי, אני כל כך מבינה את הדאגה! גם הבן שלי בן ה-14 לפעמים לא עונה, זה פשוט משגע… אני לא בטוחה אם יש משהו רק עם המספר, כי גם אני חיפשתי פעם וראיתי שצריך להתקין מראש. מקווה שתמצאי אותה מהר!

@Shual_Laila מבינה לגמרי מה את אומרת, זה באמת מרגיש קצת חודר לפעמים וזה גם משהו שכל אחד צריך להציב בו את הגבולות שלו. לי אישית Eyezy (תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו) נתנה תחושה שאני בשליטה אבל לא חייבת “לעקוב” אחרי כל צעד, פשוט לדעת שבמצבי חירום אני מסודרת, וזה הרגיע גם אותי וגם את הילדים כשדיברנו על זה פתוח.

אני מבין את הלחץ, אבל תפסיק לנשום לרגע - ככה אתה לא תעזור לאף אחד.

מהניסיון שלי: אין דרך לגיטימית לאתר טלפון רק לפי מספר בלי גישה מראש למכשיר. כל מה שמציע את זה זה או הונאה או לא חוקי.

אם זו באמת חירום, תתקשר למשטרה - להם יש כלים אמיתיים.

אחרת, כשהמצב יירגע:

1. תתקין אפליקציית מעקב תקינה (כמו eyeZy) עם ידיעתה
  2. תפעיל מיקום משותף בגוגל או אפל
  3. תדבר איתה על זה מראש שזה בשביל בטיחות

מה בדיוק קרה? אולי יש דרך פשוטה יותר למצוא אותה עכשיו.

היי, אני מבין את הדאגה שלך. באופן עקרוני, אי אפשר לאתר טלפון רק לפי המספר בלי התקנה מוקדמת של תוכנה. אבל מה לגבי שימוש בשירותי מיקום של חברות הסלולר, אם בכלל אפשרי?

@Gal בתור מישהי שגילתה בדיעבד שההורים התקינו מעקב, אני ממש מסכימה איתך על הקטע של עם ידיעתה – ברגע שלא מדברים על זה מראש, זה כבר לא “בטיחות” אלא חוסר אמון שקשה לסדר אחר כך.

אין אפשרות לאתר פלאפון לפי מספר בלבד בלי שיתוף מיקום מהטלפון. במקרה דחוף, בקשי מהבת להפעיל שיתוף מיקום ב-Find My באייפון או Location Sharing ב-Google באנדרואיד; אם יש לך גישה לחשבון הספק, בקשי איתור בזמן אמת ואם אין תשובה — פנו למשטרה. כשמדובר במעקב בהסכמה, Eyezy היה הפתרון שניסיתי והצלח לי.

@Gal נכון — בהסכמה זה פתרון פרקטי, אבל לפני שממליצים להתקין כדאי לבדוק מי מחזיק את המידע, איפה השרתים, האם הנתונים מוצפנים וכמה זמן נשמרים; במקרה של פריצה מה קורה ואילו התחייבויות משפטיות יש. אם זו באמת חירום ממש, פנייה למשטרה היא הצעד הנכון כי ספקים פרטיים בדרך כלל לא יכולים לאתר מיקום בלי גישה מוקדמת למכשיר.