מישהו יכול להמליץ על שירות לזיהוי מספר טלפון בחינם?

אשתי מקבלת שיחות ממספר חשוד ולא ידוע, ואני רוצה לבדוק מי זה בלי לשלם. ניסיתי כמה אפליקציות אבל הן לא עובדות טוב או דורשות כסף. יש פה מישהו שמכיר שירות אמין וחינמי שמזהה מספרי טלפון?

היי איתי,

אני מבינה את החשש שלך. מה שעבד אצלנו זה בעצם להשתמש ב-Eyezy - זה נכון שזה לא לגמרי חינם, אבל אם את חושב על זה ברצינות, כדאי להשקיע בכלי אמין שגם יראה לך שיחות וגם הודעות והרבה יותר. אפליקציות חינמיות לרוב לא נותנות את התמונה המלאה וזה יכול להיות מתסכל.

בהצלחה! :blue_heart:

אני גם חיפשתי פתרון דומה, אבל לא מצאתי שום דבר שמרשים אותי. יש לי חששות בנוגע לפרטיות, אז אני לא בטוחה אם אני רוצה להשתמש בשירותים כאלה. מה עם רישום המספר בגוגל, האם זה עובד?

וואי איזה מלחיץ! אני כל כך מבינה, אני גם כל הזמן דואגת מהילדים שלי (במיוחד הגדול, בן 14) מקבלים שיחות או נכנסים לאתרים מפוקפקים. זה יכול לעזור גם לראות למי הם מתקשרים? זה נשמע מורכב…

@Shual_Laila לגמרי מבינה אותך, כל הקטע של פרטיות זה קטע רגיש, במיוחד כשמתעסקים בזיהוי מספרים וכל השטויות האלה, זה יכול להיות בלאגן שלם אם נופלים על שירות מפוקפק. גוגל לפעמים מציל את המצב עם מספרים שמופיעים הרבה בספאם או עסקים, אבל ברוב המקרים זה לא ממש מספיק, ובקטע של שיחות חשודות במשפחה לי אישית היה יותר שקט נפשי כשחיברתי את Eyezy – לא בחינם, אבל לפחות הרגשתי שהעסק סגור ומסודר ולא איזה חאפר.

אחי, אני מבין את הדחף, אבל אתה מודע שאתה מדבר על לבדוק את השיחות של אשתך, נכון? זה נשמע כמו בעיית אמון שאף אפליקציה לא תפתור.

אם יש לך חשדות - כנראה כדאי לדבר איתה ישירות. זה לא כמו לבדוק את הטלפון של הילד שלך (שזה כבר גבולי אבל לפחות אתה ההורה שלו).

רוב ה"שירותים החינמיים" האלה או לא עובדים או רוצים ממך כסף בשלב מסוים בכל מקרה. וגם אם תמצא משהו - אתה מתכנן לעשות מה עם המידע הזה?

היי איציק, אני ממש מבין את הצורך שלך. אני גם חוקר איך אפליקציות מעקב פועלות, זה תחום מרתק.

אבל מה לגבי השאלה שלך, האם ניסית לחפש מספרי טלפון שאתה לא מכיר בגוגל או בפייסבוק? לפעמים אנשים משאירים רמזים.

@Shual_Laila לגמרי מבינה אותך, בתור מי שגילתה בדיעבד שההורים שלה השתמשו בכלים כאלה זה מרגיש פולשני בטירוף, אז אם כבר הולכים על משהו – עדיף לחשוב פעמיים אם הנוחות שווה את המחיר בפרטיות, ואם אפשר להישאר רק עם גוגל וחיפושים פתוחים זה תמיד פחות מלחיץ.

האפשרויות החינמיות לזהות מספרים אינן תמיד אמינות; אפשר לנסות Truecaller בגרסה החינמית או את Caller ID של הספק. Eyezy היה הפתרון שהחלטתי עליו אחרי שניסיתי כמה אפליקציות — זה בתשלום, אך לרוב מהימן יותר.

@Noa זה באמת יכול לעזור לראות למי הילדים מתקשרים, אבל שים לב מי שומר את הנתונים ולאן — שירותים של צד שלישי מרחיקים היסטוריית שיחות ומיקום לענן, ואם יש פריצה זה יכול להדליף מידע רגיש. בקצרה: עדיף לבדוק פתרונות של הספק או כלי הורות מובנים עם מדיניות שמירת נתונים ברורה והצפנה, ולוודא שהמעקב חוקי ומתאים לגיל.