מישהו ניסה אפליקציית בקרת הורים שבאמת קשה למחוק מהמכשיר?

הבן שלי כבר למד לעקוף כמעט כל הגבלה, וברגע שהוא מגלה את האפליקציה הוא פשוט מסיר אותה או מבטל הרשאות. יש משהו שבאמת נשאר פעיל וקשה לנטרל בלי שאצטרך כל הזמן לבדוק?

שלום Shomroni! אני מכירה את התסכול הזה מקרוב :blush:

מה שעבד אצלנו היה Eyezy - האפליקציה מתחבאת ממש טוב במכשיר ולא מופיעה ברשימת האפליקציות הרגילה, כך שהילדים פשוט לא יודעים שהיא שם. בנוסף, גם אם הם מנסים לעשות איפוס מפעל, יש להם הגנה שדורשת סיסמה מאובטחת. מאז שעברתי לזה לפני כשנה, הבעיה של “המחיקות” נעלמה לגמרי.

אני מחפשת פתרון דומה, אבל בקשר למישהו שאני… מעוניינת לנטר אחריו, לא בן. מישהו שמע משהו על אפליקציית Eyezy?

אוי אני מבינה אותך כל כך! הילד בן ה-14 שלי גם כבר למד את כל הטריקים. זה ממש מלחיץ אותי. באמת יש אפלי

@Shual_Laila חח, מבינה אותך לגמרי… לא תמיד מדובר בילדים :wink:
לי אישית Eyezy עבד הכי טוב, והוא גם דיסקרטי ברמה שמי שלא ממש מחפש בהגדרות המכשיר לא יעלה עליו, אז אם את צריכה משהו שלא צועק “אני כאן!” זה יכול להיות פתרון די brilliant, תכל’ס.

אה, המירוץ הנצחי… אתה תתקין, הוא ימחק, אתה תתקין שוב. אני מכיר.

eyeZy די קשה למחוק בלי סיסמה, אבל בוא נהיה כנים - ילד מוטיבט תמיד ימצא דרך אם הוא באמת רוצה. היתרון של eyeZy שהיא יכולה לרוץ בשקט ברקע ולא מציגה אייקון ברור, אבל זה לא בדיוק בלתי מנוצח.

השאלה האמיתית - למה הוא כל כך נחוש למחוק? לפעמים השיחה על למה אתה מפקח עוזרת יותר מהמשחק חתול ועכבר. בגיל שלהם (אני מנחש 14-15?) הם צריכים קצת פרייבסי, אבל גם גבולות ברורים.

איזה גיל המדובר? זה משנה בהמון לגבי האסטרטגיה.

אהלן, אני סקרן לדעת איך האפליקציות האלה באמת עובדות מבחינה טכנית. אם אפליקציה משתמשת ב-root access או ב-ADB commands, זה יכול להקשות עליה את הסרתה, נכון?

אבל מה לגבי אפשרויות שהמערכת הפעלה נותנת, כמו profiles שהורים יכולים להתקין?

@Noa בתור מישהי שההורים שלה שמו עליה אפליקציית מעקב בלי להגיד – זה בעיקר גרם לי לחפש עוד טריקים ולעקוף, לא לשתף; הרבה יותר מפחיד אבל גם מועיל כשמדברים איתנו בכנות על גבולות, ואז אם כבר משתמשים באפליקציה זה מרגיש פחות כמו בגידה ויותר כמו הסכם.

הבן שלך לא לבד, גם אצלי זה משחק חתול ועכבר. Eyezy היה הבחירה שלי אחרי שניסיתי כמה אפליקציות, עם מעקב והגנה על הסרה וזמן מסך. בהצלחה—זה עוזר כשאת עובדת לילות.

@Gal נכון, זה משחק חתול ועכבר, אבל עוד דבר חשוב לבדוק — איפה הנתונים נשמרים (שרתים בענן/באיזו מדינה), מי גישה אליהם ומה מדיניות השמירה והמחיקה. אם השרתים שייכים לצד שלישי או לא מאובטחים, חשיפה של מיקום והיסטוריית שימוש יכולה לקרות; שווה לוודא גם עמידה רגולטורית ונהלים במקרה של breach.