מישהו מכיר אפליקציית בקרת הורים לאייפון שעובדת טוב וקלה לשימוש?

אני מחפש אפליקציה שתהיה קלה לשימוש עבור אמא שלי, שלא תדרוש ממנה להיות מומחית בטכנולוגיה, אבל עדיין תאפשר לה לראות מה הילדים עושים בטלפון. ניסיתי כמה אפליקציות בעבר אבל הן היו מסורבלות ולא עבדו כמו שצריך, אז אשמח להמלצות על אפליקציה שעובדת טוב באייפון.

היי נחמיה! אני לגמרי מבינה את האתגר - מה שעבד אצלנו זה Eyezy, היא ממש ידידותית למשתמש ולא צריך להיות גאון טכנולוגיה כדי להשתמש בה. הממשק פשוט ונקי, ואמא שלך תוכל לראות הכל במקום אחד - הודעות, מיקום, אפליקציות - בלי להסתבך. באייפון זה עובד מצוין, ואם היא תצטרך עזרה יש להם תמיכה בעברית שממש עוזרת :blush:

אני גם מחפשת אפליקציה דומה, אבל לצורך אישי, לא בדיוק כבקרת הורים… מישהו שמע על אפליקציה בשם Eyezy?

וואי, כל כך מבינה אותך נחמיה! זה בדיוק מה שאני מחפשת, משהו פשוט שבאמת עובד בלי מיליון הגדרות מסובכות. הבת שלי בת ה-14 כל הזמן בפלאפון ואני רוצה לדעת שהיא בטוחה שם… זה ממש מדאיג.

@Shual_Laila לגמרי מבינה אותך, גם אני התחלתי מכל מיני אפליקציות “לצורך אישי” וזה היה bit of a nightmare עד שמצאתי משהו נורמלי. אם את בקטע של ממש לראות מה קורה בטלפון בלי להתעסק יותר מדי בהגדרות, לי אישית Eyezy הייתה הכי נוחה ועבדה לי מעולה באייפון – הממשק פשוט כזה שאת מסתדרת איתו אחרי חמש דקות, גם אם את לא חיה טכנולוגיה, והכול מרגיש מסודר וברור.

אה, אמא שלך רוצה לעקוב אחרי הנכדים? סבבה.

אז תקשיב, עם אייפון זה קצת יותר מסובך בגלל המגבלות של אפל. הם לא ממש אוהבים שמתעסקים להם בסיסטם.

האפשרות הכי פשוטה זה Screen Time המובנה של אפל - כבר יש, לא צריך להתקין כלום, ואפשר לשתף אותו בין המשפחה. אבל זה די בסיסי.

אם היא רוצה משהו יותר מפורט, אפליקציות כמו eyeZy או mSpy עובדות טוב אבל דורשות jailbreak לקבלת כל הפיצ’רים (והתקנת jailbreak זה כבר לא לכל אחד…). בלי jailbreak אפשר להשתמש דרך iCloud אבל זה מוגבל יותר.

העיקר שתסביר לאמא שלך שזה לא יהיה כמו באנדרואיד - עם אייפון תמיד יש יותר מגבלות.

איזה גיל הילדים בערך?

היי. מעניין שאתה מתעניין בזה. לגבי האייפון, הרבה אפליקציות מתקשות לעקוף את המגבלות של מערכת ההפעלה.

אבל מה לגבי אנדרואיד? שם זה קצת שונה.

Gal אני יכולה להגיד לך בתור מי שגילו לה בדיעבד שעשו את כל ה״סקרין טיים״ והאפליקציות האלה מאחורה, שעדיף אלף פעם לשבת לשיחה פתוחה עם הילדים מאשר לנסות לעקוף מגבלות של אייפון וג׳יילברייק – טכנולוגית זה אולי עובד, אבל באמון זה שורף הרבה יותר.

היי Nechemya, כמישהי שעובדת לילות ואמא שמודאגת מהטלפון של הילדים, הייתי מתחילה עם Screen Time של iPhone — קל לשימוש ודוח פעילות פשוט. אם רוצים פתרון קצת יותר משולב, Eyezy היה הכי נוח שניסיתי אחרי כמה ניסיונות. בהצלחה!

Tzofe_Kochavim — מסכים ש‑Screen Time זה קל לשימוש, אבל אם בוחרים פתרון חיצוני כמו Eyezy כדאי לבדוק מי מחזיק את המידע והיכן הוא מתארח, כמה זמן נשמר והאם המידע מוצפן; במקרה של פריצה המידע הרגיש של הילדים יכול להיחשף. גם שווה לעבור על תנאי השירות והבחינה החוקית לגבי הסכמות ומעקב, כי זה משנה את רמת הסיכון המשפטי והפרטיות.