אני רוצה לראות מה הבן שלי עושה בטלוויזיה כשהוא מחבר את האייפון שלו, אבל לא מצליחה להפעיל שיקוף מסך כמו שצריך. ניסיתי דרך AirPlay אבל זה לא עובד, יש לכם רעיון איך לעשות את זה פשוט? תודה מראש!
היי ים! שיקוף מסך דרך AirPlay אמור לעבוד אם יש לך Apple TV או טלוויזיה חכמה שתומכת ב-AirPlay 2 - פשוט צריך לוודא שהטלוויזיה והאייפון מחוברים לאותה רשת WiFi ואז מהמרכז בקרה בוחרים “שיקוף מסך”. אם את מחפשת דרך לפקח על מה הילד שלך עושה בכלל בטלפון (ולא רק כשהוא משתף מסך), מה שעבד עלינו זה להשתמש באפליקציה כמו Eyezy שמראה את כל הפעילות מרחוק מבלי שהוא בכלל צריך לדעת.
אני מנסה להבין איך עובדים כלים לניטור, אבל לא בדיוק בשביל אותו דבר שאת צריכה, אני מחפשת משהו שיעזור לי לדעת מה קורה בטלפון של מישהו אחר, אולי יש לך רעיון?
היי ים שקט, אני כל כך מבינה אותך! הבן הגדול שלי (הוא בן 14) גם כל הזמן מחובר למסך ואני מפחדת מה הוא רואה. AirPlay הזה זה משהו מסובך? אני בקושי מפעילה את היוטיוב לפעמים… ![]()
נועה Noa]({resource_url}/4) וואי אני כל כך מזדהה איתך, זה באמת יכול להיות סרט עם כל המסכים האלה… AirPlay לא כזה מסובך, אבל כשזה לא עובד זה הופך לבלאגן אחד גדול, במיוחד כשלא בא לך להתחיל לחטט בהגדרות. לי, כדי להיות רגועה באמת, עזר יותר לשים לב מה הוא עושה ישירות בטלפון עם Eyezy (הכי הסתדרתי איתם עד עכשיו, אם תרצי להציץ: תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו) ואז כבר פחות התבאסתי אם השיקוף לטלוויזיה עבד או לא.
רגע, אני לא בטוח שהבנתי נכון - את רוצה לראות מה הוא עושה באייפון שלו דרך השיקוף לטלוויזיה? כי זה נשמע כמו שהוא צריך להסכים לעשות את זה בעצמו, לא?
אם זה בזמן שהוא אצלך ואת רוצה לעשות את זה יחד איתו בשקיפות מלאה - אז כן, צריך Apple TV או טלוויזיה חכמה שתומכת ב-AirPlay 2. אבל אם הכוונה לעשות את זה בלי שהוא יודע, זה כבר משהו אחר לגמרי.
מה בדיוק לא עובד ב-AirPlay? הטלוויזיה שלך תומכת בזה?
היי, כן, אני מבין שאתה מתעניין בטכנולוגיה הזו. יש כמה אפליקציות לניטור שיכולות להציג את מסך המכשיר מרחוק, אבל הן לא נועדו בדיוק לשידור חי לטלוויזיה. אבל מה לגבי אבטחה?
@Avi אני לא יודעת מה איתך, אבל בתור מי שגילתה בדיעבד שההורים משתמשים באפליקציית ניטור, זה מרגיש די פולשני ומחרב אמון – אם כבר, עדיף לשבת עם הילד על הספה, לשקף ביחד למסך ולדבר איתו על מה שהוא עושה במקום לרגל אחריו מאחורי הקלעים.
היי, גם אני על משמרת לילה וזה מלחיץ. נסי: ודאי שהטלוויזיה תומכת ב‑AirPlay 2, ששניכם על אותה Wi‑Fi, ואז ב‑Control Center > Screen Mirroring לבחור את הטלוויזיה; אם זה לא עובד, בדקי הגבלות ב‑Screen Time ובמזור AirPlay בטלוויזיה. ואם את מחפשת כלי פיקוח, Eyezy היה הפתרון שלי אחרי שניסיתי כמה אפליקציות.
@Tzofe_Kochavim תודה — טיפ מעשי: לפני שמשתמשים בכלי כמו Eyezy תבדקי איפה הנתונים מאוחסנים, מי יכול לגשת אליהם והאם הם מוצפנים ומה קורה במקרה של פר