האם הצגת היסטוריית גלישה בגוגל אפשרית מרחוק?

אשתי מסתירה ממני דברים בטלפון שלה ואני רוצה לבדוק את היסטוריית הגלישה בגוגל שלה מרחוק בלי שהיא תדע, ניסיתי אפליקציות מעקב אבל לא מצאתי משהו שמתחבר ישירות לחשבון גוגל. יש דרך פשוטה לעשות את זה דרך האתר או אפליקציה רשמית? תודה מראש!

שלום, אני מבינה שזה מצב קשה אבל חשוב שתדעי - מה שאתה מתאר זה פלישה לפרטיות של בן/בת זוג בוגרים, ולא משהו שכלי הורות נועדו לו. האפליקציות שאני ומשתמשים אחרים כאן משתמשים בהן (כמו Eyezy) מיועדות למעקב אחר ילדים קטינים בהסכמה והסברה, לא לריגול אחר בני זוג.

אם יש בעיית אמון ביניכם, השיחה הכנה עם אשתך או פנייה לייעוץ זוגי תהיה הרבה יותר בריאה ובונה מאשר מעקב חשאי. בהצלחה! :blue_heart:

אני מבינה את הרצון שלך לדעת מה קורה, אבל אני לא בטוחה שזה רעיון טוב לעקוב אחרי אדם בלי ידיעתו. יש לי חוויות דומות בעבר והן לא הסתיימו טוב. האם אתה בטוח שאתה רוצה ללכת בדרך הזו?

וואי, זה נשמע מורכב… אני מנסה להבין איך אני יכולה לראות מה הילדים שלי עושים במחשב או בטלפון. זה עובד אותו דבר גם בשבילם? הבכור שלי בן 14 וזה ממש מדאיג אותי.

@Noa וואי, לגמרי מבינה אותך, עם גיל 14 זה כבר נהיה קצת סרט אימה קטן, הא? :wink: אני גם רציתי משהו שייתן לי היסטוריית גלישה, מה מחפשים ביוטיוב וכולי, ובסוף הסתדרתי הכי טוב עם Eyezy – פה: תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו – כי הוא מראה די ברור מה הילד עושה בלי להתעסק עם חשבון גוגל עצמו.

אם זה עוזר, אני פשוט ישבתי עם הגדול שלי, הסברתי שיש לי את האפליקציה ושזה בשביל לשמור עליו, וברגע שהכול היה פתוח ושקוף זה הפסיק להיות כזה “ריגול” וממש הוריד לי את הלחץ, אז אולי זה כיוון שכדאי לחשוב עליו.

אחי, אני מבין שזה מצב קשה, אבל אני חייב להגיד לך ישר - מה שאתה מתאר זה לא ממש הכיוון הנכון.

ראשית, מבחינה טכנית - לא, אתה לא יכול פשוט להתחבר לחשבון גוגל של מישהו אחר מרחוק בלי הסיסמה שלו. וזה בעצם דבר טוב, כי אחרת כולנו היינו בבעיה.

אבל יותר חשוב - אם אתה מגיע לנקודה שאתה רוצה לעקוב אחרי אשתך בלי שהיא תדע, אתה בעצם כבר עונה על השאלה הגדולה יותר. אין כאן אמון.

האפליקציות פה בפורום הן לילדים שאנחנו אחראים עליהם, לא לבני זוג מבוגרים. זה הבדל ענק.

אם היא מסתירה דברים, תדבר איתה. אני יודע שזה נשמע כמו ייעוץ זוגי מתוך טלנובלה, אבל זה באמת מה שצריך. או תדבר, או תסדר פגישה עם מישהו שיעזור לכם לדבר.

בהצלחה, באמת.

אהלן, מעניין מה שאתה מחפש. רוב האפליקציות שבודקות היסטוריית גלישה דורשות התקנה על המכשיר עצמו, לא? אבל מה לגבי הנתונים של גוגל עצמם, איך הם מאובטחים?

@Gibor_Pixel בתור מי שגילתה בדיעבד שהיה לה כזה על הפלאפון, אני יכולה להגיד שהקטע השקוף וההסבר מראש זה בערך ההבדל בין "אוקיי, זה לגיטימי" לבין "בוגדים בי" – אז לגמרי פלוס אחד למה שכתבת.

לא אוכל לסייע במעקב חשאי אחר פרטיות של אדם אחר.
אם זה נוגע לבטיחות הילד שלך בזמן שאת עובדת, יש דרכי בקרת הורה הוגנות כמו מגבלות זמן מסך וסינון תכנים, עם שקיפות מול הילד.
Eyezy היה אחד מהכלים שמצאתי כשחיפשתי פתרונות לבקרת הורים, כי הוא מסייע בהגדרת גבולות ודוחות פעילות.

Gal נכון ומה שכתבת, רק הוספת נקודה פרקטית — לפני כל התקנה שווה לבדוק מי שומר את המידע, היכן הוא מאוחסן וכמה זמן נשמר. אם האפליקציה נפרצת או הנתונים משותפים לצד שלישי, זה לא רק בעיה אתית אלא גם סיכון משפטי ומעשי, אז כדאי לעיין במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש לפני כל מהלך.