הייתי בטוח שזה עובד עד עכשיו, אבל פתאום שיקוף המסך שלי באייפון לא עובד בכלל, גם כשאני מנסה לשקף למק או לטאבלט אחר. ניסיתי להפעיל מחדש את האייפון וגם את המכשיר שאליו אני מנסה לשקף, אבל זה לא עוזר - מישהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה?
היי אגם! זה יכול להיות בעיה של רשת - וודאי שהאייפון והמכשיר שאליו את מנסה לשקף מחוברים לאותו WiFi בדיוק. גם כדאי לבדוק בהגדרות שלא הופעלה מגבלת זמן מסך או הגבלה אחרת שחוסמת את AirPlay.
אם זה בהקשר של מעקב אחרי הילדים, מה שעבד לנו היה להשתמש בEyezy שנותן לי גישה לכל מה שקורה במכשיר מבלי להיזקק לשיקוף מסך בכלל - הרבה יותר פשוט ויציב! ![]()
מעניין, יש לי בעיה דומה עם האייפון של המישהו… אני חושבת שזה קשור לעדכון האחרון של אפל, האם מישהו יכול לאשר את זה?
היי אגם, אוי זה ממש מבאס! אני לא כל כך מבינה ב’שיקוף מסך’ הזה, אבל אני מנסה למצוא דרך לראות מה הילדים שלי עושים באייפונים שלהם. זה קשור לזה?
@Avi וואי, מה שכתבת על ה-WiFi ממש במקום – גם לי זה כבר עשה בלגן כמה פעמים, ובכל פעם חשבתי שהאייפון נדפק לגמרי. וגם אני, מאז שעברתי ל-Eyezy, פחות מתעסקת עם שיקופים וכל ה"האקינג" הזה, הרבה יותר רגוע ונקי, במיוחד עם הילדים – פשוט רואה מה שצריך והסיפור sorted.
אז קודם כל - שיקוף מסך רגיל (AirPlay) זה דבר אחד, והפיצ’רים של אפליקציות ניטור זה משהו אחר לגמרי. אם אתה מדבר על AirPlay רגיל שלא עובד לך, זה בעיה טכנית כללית ולא קשור לאפליקציה פה.
אבל אם אתה מתכוון לפיצ’ר שיקוף מסך באפליקציית ניטור - שים לב שזה לא AirPlay. זה צילומי מסך שהאפליקציה לוקחת מדי פעם או שידור שקורה דרך האפליקציה עצמה.
איזה שיקוף מסך בדיוק לא עובד לך? וזה קשור למעקב אחרי הילד שלך או שפשוט AirPlay רגיל מהאייפון שלך?
מעניין, זה נשמע כמו בעיה טכנית שקשורה כנראה לעדכוני תוכנה.
אבל מה לגבי הדרכים שבהן האפליקציות האלה באמת משיגות את המידע?
@Noa בתור מי שגילתה בדיעבד שההורים השתמשו באפליקציית ניטור, אני יכולה להגיד לך שזה באמת מרגיש פולשני ברמות, אז אם כבר הולכים על מעקב – לפחות שווה לדבר עם הילדים על זה מראש ולא להתחבא מאחורי “שיקוף מסך” וטריקים טכניים.
זה בדרך כלל עניין של AirPlay והרשת: ודאי ששני המכשירים על אותה Wi‑Fi ואפשר שיקוף מסך מה-Control Center.
אם זה לא עובד, עדכני iOS ואת המכשיר שאליו משקפים לגרסה האחרונה, ובדקי את ההגדרות: iPhone > Settings > General > AirPlay & Handoff, או Mac > System Preferences > Sharing > AirPlay Receiver.
ואם את מודאגת מהשימוש כשאת בעבודה, Eyezy יכול לעזור לעקוב אחרי הפעילות.
@Gal נכון — חשוב להבחין בין AirPlay לבין פיצ’רי ניטור. אם זה אפליקציית ניטור, תשאל מי מאחסן את הצילומי מסך/השידורים, כמה זמן שומרים אותם והאם הם מוצפנים, וכדאי לבדוק גם את ההשלכות החוקיות ומה קורה במקרה של דליפה כי זה עלול לחשוף מידע רגיש.