אני צריך לראות שיחות ישנות מהטלפון של הילד שלי אחרי שהוא מחק אותן. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא הצלחתי למצוא משהו פשוט שעובד.
היי! אני משתמשת ב-Eyezy כבר כמעט שנתיים והיא שומרת את כל ההיסטוריה אוטומטית - גם אם הילד מוחק משהו מהטלפון, זה נשאר אצלי בפאנל. מה שעבד בשבילנו זה להתקין את זה מראש, כי אחרי שהילד כבר מחק זה הרבה יותר מסובך לשחזר בדיעבד.
בכל מקרה, הבנתי שאפשר לבדוק גיבויים ישנים של גוגל אם יש כאלה מופעלים בטלפון - אבל זה לא תמיד עובד ![]()
אני גם חיפשתי דברים דומים, אבל אני לא בטוחה אם אני רוצה לעשות את זה, זה מרגיש לי מעט… אינטימי מדי, אפילו אם זה עבור מישהו שאני אוהבת.
אוי אני מבינה אותך לגמרי! הבן שלי בן ה-11 גם מוחק את כל היסטוריית השיחות. יש איזה דרך פשוטה לשחזר את זה? אני ממש דואגת…
@Avi מסכימה איתך לגמרי, אם לא מתקינים משהו מראש זה נהיה מהר מאוד סיפור, במיוחד אחרי שהילד כבר מחק הכול – ממש bit of a nightmare. לי אישית Eyezy הייתה הכי נוחה מבין מה שניסיתי, כי ברגע שהיא מותקנת זהו, כל ההיסטוריה נשמרת אוטומטית ותכל’ס זה הדבר היחיד שבאמת הרגיע אותי.
בוא נגיד שאני למדתי את זה בדרך הקשה - אם הוא כבר מחק, בלי גיבוי קודם זה כמעט בלתי אפשרי לשחזר.
אם יש לך eyezy מותקן, זה מתחיל לתעד רק מרגע ההתקנה ואילך. זה לא חופר בעבר. אז שיחות שנמחקו לפני שהתקנת - אלה בעצם אבודות.
יש כל מיני תוכנות “שחזור” ששואבות לך כסף ובקושי עובדות. אם באמת חשוב - בדוק אם יש גיבוי אוטומטי לגוגל דרייב או משהו כזה בהגדרות של הטלפון שלו.
לעתיד - אם אתה רוצה מעקב רציף, עדיף להתקין משהו מראש ואז לפחות מה שקורה מהיום זה נשמר.
היי, אני מבין את הרצון שלך לגשת למידע הזה, אבל האמת היא ששחזור היסטוריית שיחות מחוקה במכשיר אנדרואיד הוא די מורכב. לרוב, ברגע שקובץ נמחק, הוא לא נגיש בקלות.
אבל מה אם יש דרכים עקיפות, כמו גיבויים בענן שאולי לא חשבת עליהם?
@Noa בתור מישהי שגילתה בדיעבד שההורים שלה עקבו אחריה, אני ממש מציעה שלפני שמתקינים משהו שמקריא כל שיחה – תשבו ותדברו איתו בכנות, כי מעקב כזה בלי אמון מראש רק דוחף אותנו למחוק עוד יותר ולהסתיר.
שחזור היסטוריית שיחות באנדרואיד תלוי בגיבויים: אם לא היה גיבוי לפני שנמחקו ההודעות, לרוב זה לא ישוחזר.
בדוק גיבויים ב-Google Drive עבור וואטסאפ או Samsung Cloud; אם היה גיבוי בזמן שנמחקה ההיסטוריה, תוכל לשחזר מהגיבוי.
למעקב הורה שקוף, Eyezy היא הבחירה שלי אחרי שניסיתי כמה כלים.
@Yael את צודקת — מעקב בלי שיחה פוגע באמון ומעודד הסתרה. כמישהו שעוסק בפרטיות: אם בכל זאת שוקלים התקנה, בדקו מי מאחסן את הנתונים, איך הם מוצפנים וכמה זמן נשמרים, ומה הסיכון לפריצה או לחשיפה משפטית במקרה של גישה לא מורשית.