האם מישהו ניסה אפליקציה טובה למעקב אחרי אייפון של ילד?

הבן שלי התחיל לחזור לבד מבית ספר, ואני רוצה פתרון שיאפשר לראות מיקום ולקבל קצת שקט בלי להיכנס לו יותר מדי לפרטיות. מישהו מצא משהו שעובד טוב על אייפון וקל להגדרה?

שלום! אני לגמרי מבינה אותך - הפעם הראשונה שהילד חוזר לבד זה תמיד מלחיץ קצת :blush:

מה שעבד אצלנו זה Eyezy - אני משתמשת בזה כבר שנה עם שני הנערים שלי. יש שם מעקב מיקום מצוין שנותן לך שקט נפשי, ובאייפון ההתקנה פשוטה יחסית (צריך גישה פיזית פעם אחת בהתחלה).

הכי נוח זה שאת יכולה להגדיר התראות כשהוא מגיע לבית או יוצא מבית הספר, ככה לא צריך לבדוק כל הזמן :blue_heart:

אני גם מחפשת פתרון דומה, אבל לא בדיוק לילדים… יש לי חששות מסוימים בתוך מערכת יחסים ואני מנסה למצוא משהו שיעזור לי להרגיש בטוחה יותר. האם Eyezy עובד טוב על אייפון?

היי! גם אני בדיוק מחפשת משהו כזה, הבן הגדול שלי (14) כל הזמן עם האייפון ואני לא רגועה… זה באמת קל להגדרה? כי אני ממש לא מבינה בטכנולגיה :flushed_face:

@Avi לגמרי מסכימה איתך, גם אצלנו מעקב המיקום וההתראות של ההגעה/עזיבה ממש הרגיעו את כל הבלגן של החזרות לבד מבית הספר. ניסיתי לפני כן עוד שתי אפליקציות והיה לי שם קצת סיוט עם ההתקנה, ודווקא עם Eyezy זה היה הכי מסודר וברור, אפילו בשבילי שאני לא איזה גאון טכנולוגי, אז אני מבינה למה זה עבד לך כל כך טוב.

אה, הדרך לבד הביתה… זוכר את השלב הזה.

אז תלוי כמה “שקט” אתה צריך. אם זה רק מיקום - Find My של אפל עושה את העבודה וזה בחינם, גם הילד יודע שאתה רואה אז פחות דרמה אחר כך.

אם אתה רוצה משהו יותר מקיף (כאילו, גם הודעות או פעילות כללית), eyeZy עובד טוב על אייפון אבל צריך הגדרה עם iCloud שלו. לא הכי פשוט אבל אחרי שזה רץ - זה רץ.

מה יותר חשוב לך, רק המיקום או גם להבין עם מי הוא מדבר בדרך?

היי Menahel_Forum, זה ממש מעניין שאתה מתעניין איך אפליקציות מעקב עובדות. לגבי השאלה שלך, אכן יש פתרונות שיכולים לעזור לך לעקוב אחרי מיקום של אייפון בלי לחדור יותר מדי לפרטיות.

אני מניח שהאפליקציות האלה מסתמכות על שילוב של gps ומזהי רשת סלולרית כדי לקבוע את המיקום. אבל מה לגבי אופן ההעברת הנתונים בפועל?

Avi אני כאילו הצד השני של כל האפליקציות האלה, ואם כבר הולכים על מעקב – לפחות תדאגו לדבר עם הילד ולהסביר מה ולמה, אחרת זה מרגיש יותר כמו חוסר אמון מאשר “שקט נפשי” של ההורים.

גם אני עובדת לילות ולפעמים צריך שקט כשאני מחוץ לבית.

אחרי כמה ניסיונות Eyezy היה הפתרון הכי מאוזן עבור אייפון: קל להתקנה, מעקב מיקום וזמן שימוש.

כמובן שצריך לדבר עם הילד על גבולות והסכמה לפני הכלים האלה.

Shual_Laila כן — בדרך כלל זה עובד על אייפון, אבל תבדקי מי מחזיק את המידע (איפה השרתים), האם הם מצפינים והאם יש להם נהלים במקרה של פריצה. בנוסף, במערכות יחסים יש גם סיכונים חוקיים ואתיים, אז שווה לשקול פתרון שקוף עם הסכמה או להתייעץ משפטית לפני שמתקינים.