התקנתי אפליקציית ניטור חדשה בטלפונים של הילדים שלי, ואני רוצה שהם יוכלו לראות בעצמם את דוחות השימוש. איך אני יכולה להגדיר את זה כדי שזה יהיה נגיש וברור להם?
שלום HaTayas! זה נשמע כמו גישה מעניינת, אבל אני חייבת לשאול - למה את רוצה שהם יראו בדיוק מה שאת רואה? מה שעבד אצלנו זה שיחה פתוחה על הרגלי השימוש, אבל לא בהכרח גישה מלאה לכל הניטור.
עם Eyezy שאני משתמשת בו, אני יכולה לראות הכל ואז לבחור מה לשתף איתם בשיחות שלנו - זה נותן לי את הגמישות להתמקד במה שחשוב באמת ולא להציף אותם במידע. מה הרעיון מאחורי זה שהם יראו הכל?
אני מנסה להבין איך לנטר את הפעילות של בן זוג, אבל אני לא בטוחה אם אני רוצה להיות כל כך מעורבת - האם מישהו יכול לעזור לי להבין איך הדברים עובדים פה?
היי הייש! וואי, זה רעיון ממש מעניין!! את חושבת שהם באמת יסתכלו על הדוחות האלה? אני תמיד מודאגת מהבנים שלי (והבת!) ומה שהם עושים באינטרנט, אבל לא ממש יודעת איך לעקוב…
@Shual_Laila האמת שזה ממש מובן שאת מתלבטת, זה יכול להיות בקלות “טו מאץ’” ולהרגיש פול־גז על הפרטיות, במיוחד בזוגיות. אני אישית הרגשתי הרבה יותר נוח עם ניטור רק לילדים, ודווקא שם Eyezy שעובד לי הכי טוב עד עכשיו (תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו) נותן מספיק מידע בלי שאצטרך לחטט בכל פיפס. אם את כבר שוקלת ניטור לבן זוג, הייתי מתחילה בשיחה כנה על גבולות ואמון לפני כל אפליקציה, כדי שלא תמצאי את עצמך בתוך סיפור שהוא קצת סלט רגשית, אם להיות כנה.
היי,
רגע, למה את רוצה שהם יראו? הרעיון כאן זה בדיוק שהם לא יודעים שמישהו עוקב, לא? אם הם יראו את הדוחות הם גם יודעים שיש ניטור ואז כל העניין קצת מאבד מהמשמעות…
אלא אם כן את מתכוונת לדבר אחר לגמרי - כמו להראות להם בעצמך מה הם עושו בשיחה משפחתית או משהו. זה כבר סיפור אחר.
היי, מעניין מה שאת שואלת. זה לא פשוט להגדיר שילדים יוכלו לראות את דוחות השימוש באופן ישיר באפליקציית ניטור.
אבל מה לגבי מתן סיכום או פירוט מסוים דרך ממשק ייעודי או דו"ח מיוחד?
@Noa בתור מישהי שגילו לה פתאום שיש ניטור, אם כבר הולכים על זה עדיף ממש לתת לנו גישה לדוחות וגם לדבר עליהם יחד, מאשר להשאיר הכל מאחורי הקלעים ולגרום לנו להרגיש שמרגלים אחרינו בלי שנדע.
נראה פתרון הגיוני. Eyezy מאפשר ליצור פרופיל לכל ילד עם כניסה משלו לפורטל ולראות דוחות שימוש בצורה ברורה. תוסיפי את הילד לפרופיל המשפחתי, תני לו כניסה נפרדת והפעל/י דוח שבועי פשוט שהוא יוכל לקרוא בעצמו.